Nevíte si rady s výběrem dětské knihy? Poradí Egbot!

27.11.2017 | Děti a rodina

V záplavě knížek pro děti někdy není lehké se zorientovat a najít přesně tu pravou, která oslní malého knihomola. Rodičům i všem ostatním nyní může pomoci speciální technologická novinka, tzv. Chatbot. Toho pro své zákazníky zprovoznilo nakladatelství Egmont a pojmenovalo ho Egbot. S Egbotem si můžete o tipech na správný knižní dárek popovídat na facebookovém profilu nakladatelství, přímo v jeho messengeru.

Ač je chatovací robot čerstvým výkřikem moderní technologie, kterou firmy v České republice teprve opatrně zkoušejí, jeho použití snad ani nemůže být jednodušší. Egbot, ztvárněný jako malý vánoční skřítek, poradí s výběrem knih pro děti od 3 let na základě jednoduchých kritérií jako věk, pohlaví nebo záliby či oblíbené filmy a seriály. A rád doporučí také něco navíc – knížku omalovánek, aktivit nebo her s podobnou tematikou. Egbot tak zúží nabídku knih na ty skutečně relevantní a nabídne i alternativní a doplňkové zboží. Výběr vhodné knihy pod stromeček s ním bude zkrátka hračka a zábava!

Od Egbota navíc obdržíte i speciální kód do e-shopu albatrosmedia.cz, po jeho uplatnění získáte slevu 25 % na celý nákup a k tomu poštovné zdarma navrch. Službu můžete využívat od 6. listopadu do půlky prosince.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat