Komentáře k článku

Jíťule 05.01.2018

S tím bez výhrad souhlasím.

helus 05.01.2018

Bezva článek.

Souhlas

Bára 04.01.2018

Mnoho dnešních mladých rodičů si nese trauma z dětství v podobě velmi přísné výchovy. Byli peskovaní za každou drobnost (špatné chování u stolu, neuklizený pokoj, špinavé oblečení...) a tvrdě trestáni za větší "prohřešky" (špatné známky a pod.). Často se tak rozhodnou vychovávat své děti přesně opačně, aby jim z dobré vůle dopřáli šťastnější dětství. Děti jsou přehnaně chváleny za každou maličkost, kterou udělají dobře a pokud něco udělají špatně, je to zlehčováno, přecházeno nebo jsou děti dokonce utěšovány, aby se necítily provinile. Vyrůstají z nich tak v podstatě maličcí psychopati, kteří se neumí vcítit do jiné živé bytosti a jsou přesvědčeni, že jsou nejdůležitější na celém světě. Ve výchově je zkrátka každý extrém škodlivý. Přehnaně trestat je stejně špatné jako netrestat vůbec. Rodiče se však k extrémům uchylují často, protože je to jednodušší, než neustále balancovat na zlatém středu. (Pracovala jsem z dětmi několik let, takže vše je z mých vlastních zkušeností.)

Beruszka82 03.01.2018

Super článek *8*

Kaiakub 03.01.2018

Souhlas 👍

JM 03.01.2018

Naprosto souhlasím, skvělý článek hodící se na dnešní mladé rodiče, vedou děti spíše k tomu aby si z ničeho nic nedělaly, nic jim nezakazují, proto také roste agresivita jak mezi dětmi tak později k dospělým

Hanyna 03.01.2018

Naprostý souhlas!!! Sobeckých lidí je dost a dost...:-/

Cherrynka 03.01.2018

S tím souhlasím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat