Komentáře k článku

KateřinaS. 22.02.2018

Je to asi věc každé maminky jestli kouřit bude nebo ne. Ale mě osobně to přijde trochu sobecké vůči miminku. To dítě si nemůže vybrat samo jestli chce tu cigaretu nebo ne. Ty maminky které říkají jak je to těžké, není. Sama jsem byla docela silná kuřačka. Kouřila jsem cigarety a pak jsme s manželem přešli na elektronické jen z vlastní zvědavosti. Měly jsme je od vapour 2, kde to byla kvalitní cigareta za rozumnou cenu a taky díky tomu jsme přestaly úplně. Nejdřív jsem snižovala nikotin a pak to přišlo nečekaně ale počali jsme dcerku a já to odhodila hned. Nebyl to pro mě problém, protože kvůli malé bych si neodpustila to, že do těla kde je ona a je mnou živena úmyslně dávám další z mnoha látek co je zdravý škodlivá.

Kanica 16.02.2018

Rozhodně se mi to nelíbí

alenab 16.02.2018

není to pěkný pohled potkat těhulku s bříškem a cigaretou v koutku. :-P

Klarka82 16.02.2018

Chudáček dítě. Nechápu to.

tanullka 15.02.2018

Opravdu nechápu matky co kouří v těhotenství , ano vím že když je někdo silný kuřák těžko se odvyká ale vůči miminkům je to neskutečně nezodpovědné a sobecké .. taky jsem byla kuřačka otěhotněla jsem a kouření se mi zprotivilo sice mě to někdy lákalo ale nešlo to už jen kvůli tomu mimcu nakonec jsem si odvykla a drží se mě to už 5 let a jsem spokojená 😊 když člověk chce jde to a hlavně když bude maminka myslet na své miminko zvládne to úplně a cigáro odhodí dokoše 😉

Duiva 15.02.2018

Tak já jsem případ. Měla jsem gynekologa ze staré školy, už tehdy to byl asi sedmdesátiletý pán. Když mi diagnostikoval těhotenství, ptal se mě: "Kouříte, paní magistro?" (potrpěl si na titulování). Sdělila jsem že od 17 let. Bylo mi tehdy 29. Řekl mi doslova: "tak nevysazujte hned, děťátko by mělo abstinenční příznaky, ale podstatně snižte. Pokud nevykouříte víc, než 5 denně, tak placenta je chytré zařízení a tohle množství dokáže přefiltrovat." První 4 měsíce jsem blila a na cigáro se ani nepodívala, nemohla jsem. V pátém blití přestalo a já, nekouřící, trpěla neskutečnými zácpami. Tak jsem si kradla cigára manželovi, tři na den - jedno po snídani, druhé po obědě a třetí po večeři. Přestaly mi zácpy, a bylo mi fajn. A to, že se děti kouřících matek rodí s nízkou porodní hmotností a intelektově zanedbané - syn měl při narození 4,20 a letos končí dvě VŠ najednou.

glady 15.02.2018

každá žena, která kouří v těhotenství je nezodpovědná

konatovka 15.02.2018

Kouření v těhotenství odsuzuji, škodí to plodu.:-O

Cherrynka 15.02.2018

Já nekouřila. Mě se z toho navalovalo. Začala sjem asi půl roku po porodu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat