Komentáře k článku

Ajínka 23.02.2018

Já jsem těhotná po třetí. První dvě těhotenství kromě počátečních nevolností a pak nízkého tlaku v pohodě. Tentokrát ale už od začátku pořád něco, napšet nevolnosti, pak špatný tlak, poté silné osypky a nyní, měsíc před porodem, silné bolesti v pánvi a bolesti nohou a štípání v žilách i přes prášky...tak mám pocit, že už se konce snad nedočkám a vlastně už se moooc těším na porod :-)

Dd 22.02.2018

Jsem těhotná podruhé a podruhé peklo.. Zvracela jsem do začátku 6. Měsíce 30x denně... Teď o něco lepší, ale zas bolesti a šílená únava..

zorka 22.02.2018

Těhotná jsem byla dvakrát,nezvracela jsem ani jednou,ale zato jsem hodně přibrala,připadala jsem si jako slon,až jsem se za sebe styděla a těšila se, až to skončí.

Amanita Pantherina 22.02.2018

Na mateřskou jsem šla 4 týdny před porodem a ještě se v práci tvářili, že bych měla ještě chodit ;-) Už jsem bývala nevyspaná, protože syn protestoval kdykoliv jsem si lehla jinak. Taky jsem chodila častěji na WC, i v noci. Ale jinak bylo naštěstí všechno v pořádku. Svoji váhu jsem měla hned po porodu a než nás pustili domů tak ještě míň, po té stravě jak v koncentráku.

aster 22.02.2018

Já jsem nezvracela ani jednou - zato jsem doslova usínala ve stoje. Ale poslední dva měsíce jsem na spaní mohla zapomenout - ty kopance, kterými mě miláček častoval, by vzbudily i mrtvého...*6*

vendina 22.02.2018

ranní nevolnosti sice pak ke konci zmizely,ale zase ta nemotornost,jak si lehnout, co na sebe...

linvitra 22.02.2018

Já problila celých 9 měsíců, píchala jsem si heparin, inzulin, občas modrala, protože jsem měla silnou tachykardii, rozpadala se mi stydká kost, přišla jsem o 4 zuby. Půl těhotenství proležela v nemocnici. Ale jinak to bylo bezva. Finále grande s porodem na 32 hodin a ztrátou vědomí. Nejkrásnější období ženy, prej. :-D

Dd linvitra 22.02.2018

Taky pěkný.. Já to taky jako nejkrásnější období nevidím a to nepochopení okoli je docela divný

helus 22.02.2018

V těhotenství jsem neměla žádný problém.Měla jsem štěstí.

konatovka 22.02.2018

V těhotenství jsem měla velké nevolnosti až do porodu a zvracení. Mělo to pak tu výhodu, že jsem po porodu byla štíhlá, nepřibrala jsem. Při druhém těhotenství jsem dokonce ležela kvůli tomu i v nemocnici, ale postava už tak štíhlá nezůstala.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat