Komentáře k článku

Lili 08.05.2018

mam zkusenost ze mluvenim se taky moc neudela.... je potreba to rict ale durazne a tresty ve stylu posadit na nejakou dobu do kouta nebo jinde a trvat na tom aby tam zustalo dokud nepovolite Vy je taky dulezite...a trvat si na svem... nechapu rodice co vidi dite brecet kdyz se mu neco zamitne, oni s nim mluvi a decko ma nakonec co chtelo... jakoby plac zabijel .... delala jsem chuvu, mluvila ale durazne a trvala jsem si na svem, kdyz brecela kdyz neco chtela u me tim niceho nedosahla.... ke me mela respekt a delali jsme vse bez rvu a v klidu.... ale rodice nemeli respekt, a mala jim klidne vrazila, jelikoz se k ni chovali jako kdyby plac zabijel,na konec je to tak ze mala dostava na zadek .....

Řvaním po dětech se nic nevyřeší.Hlavní je důslednost.Znám maminky ze svého okolí,které než by dětem domluvili,tak na ně řvou.Nehorší je že děti si z nich nic nedělají.

vendina 03.05.2018

bohužel to pak bolí mě a stejně se ničeho nedosáhne

at chce člověk nebo ne někdy si prostě hlas zvedne

ellen 03.05.2018

Není třeba řvaní, ale důslednost. Pokud dítěti něco zakážu třeba na nějakou dobu, nemůžu mu to znovu povolit po kratší době. Dítě musí vědět, že co rodič jednou řekne, tak to i bude. Pokud rodiče dělají ústupky, nemohou se divit, že si z nich děti pak nic nedělají. A myslíte vážně, že normální člověk řekne dítěti (i když ve vzteku), že ho zabije? Něco takového jsem nikdy od normálních lidí neslyšela (i když u některých etnik je to celkem běžné).

jana222 03.05.2018

s léty jsem zjistila, že takhle si nejvíc ublížím sama sobě...být důrazná to je jediná rada..křičení nijak nepomůže *19*

Hanyna 03.05.2018

Občas také na dceru zvýším hlas. Děkuji za hezký článek. Člověk si musí uvědomit, kam takové chování může vést...

helus 03.05.2018

Mám tři děti.Když byly malé občas jsem na ně zakřičela.

glady 03.05.2018

raději zakřičet než fackovat ;-) mi stačilo vždy jen zvýšit hlas

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat