Komentáře k článku

konatovka 15.08.2018

U manžela to byla naprostá samozřejmost pomáhat mi s dětmi když byly malé.*1*

vondr.v 15.08.2018

Doba pokročila.

vivi11 15.08.2018

To je super

Martaa 15.08.2018

To je dobře, už bylo na čase....

Lian 14.08.2018

To u nás je to naopak. Otec se nechce starat a nemá zájem o dítě už od těhotenství. Na vše jsem zůstala sama.

Michal Lian 15.08.2018

Ale udělat Vám ho neměl problém ?!

Lian Michal 16.08.2018

Chtěl semnou být,aspoň to říkal ,ale za pár měsíců si to rozmyslel,že to nemá cenu,jsme každý jiný. Chce abych se odstěhovala ,ale já nemám kam jít.Možná až za pár měsíců.

Aladár 14.08.2018

Ale bulšit, jediný co se změnilo, že přístup k mužům, kterým je v 21. století dáváno za vinu vše špatné na tomto světě. S čím jako srovnáváte dnešní dobu? S předminulým stoletím a dříve, kdy byl muž hlavním a jediným zdrojem příjmů v domácnosti, a neměl čas se dětem věnovat, protože pracoval i 60+ hodin týdně? Jinak i v této době chlapce vychovávali otcové a dívky vychovávaly matky - výchova byla striktně oddělena, tak jaképak že se otcové nestarali. Jo, možná o přebalování a praní plen, protože neměli čas sedět celý den doma, na rozdíl od matek. To se změnilo s dnešní dobou, kdy pracují oba a oba se také dělí o úlohy v domácnosti a to i o výchovu dítěte (v pozdějším věku opět může záležet na pohlaví dítěte, i když dneska už se každé dítě vychovává televizí nebo iphonem :D ). Podle závěrů onoho "odborníka", že muži "si od svých dětí nemusí držet emocionální odstup" mi přijde, že je onen pseudovědec buď solidně zmaten, nebo měl mizerné dětství. Ale když se to tak vezme... v Amerických metropolích to tak může být - ženy v domácnosti jsou tam stále daleko častějším jevem než u nás a přeci jen ten Americký sen pořád ovlivňuje životní rytmus Američanů.

helus 14.08.2018

Můj manžel byl i je vzorný otec.

Mmysulka 14.08.2018

můj partner naše děti miluje je fajn že se doba změnila a je takových tátů na světě hodně co i když mají moc práce tak si na děti udělají čas a věnují se jejich potřebám a rozmarům a blbnou snimi jako děti :-) i můj táta byl takový;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat