Komentáře k článku

Veronika 02.05.2019

Každý pediatr, ktery se orientuje v kojeni a nema nazory jako tahle moudrá paní vam řekne, že kpjeni na požádání a dlouhodobe kojení, je to nejlepší pro matku a dítě. U dítěte snižuje vyskyt cukrovky, zvyseny chlesterol, tlak a sklony k obezitě v dospelosti!!! Tohle psala nejaka deprimovana fuchtle ktera nikdy nekojila a z ppohodli dala decku parek a sunar.*18*

Petise 02.05.2019

Mam tri deti, vsechny kojene na pozadani, tedy velmi casto, vsechny min. 2 roky do samoodstavu. Nadvahu nemelo a nema ani jedno. Ani dlouhodobe kojene deti v mem okoli. Taktez bych prosila odkaz na tuto studii. Nicmene uz jen informace, ze studie probihala ve skupine pouhych 140 zen, ve mne duveru nevzbuzuje.

Aranka 02.05.2019

Prosila bych odkaz na tu studii. Děkuji

Natalie 02.05.2019

Co je zas tohle za blabol?!

Nes 01.05.2019

No to musel psát opravdu nějaký imbecil tohleto.... Ovšem, že svoje dítě uklidní prsem, však je matky nemají jen na krmení. Proboha, to nevím jestli mám brát jako joke nebo se rozplakat nad debilitou lidi..

Ta, co kojí a má dítě štíhlé 05.09.2018

Neskutečný nesmysl tento článek. Nic horšího nemohl nikdo napsat. Zkrátka úplný odpad.

BS 04.09.2018

Jsem v šoku, jaký debil na toto přišel. Můj syn chtěl pít skoro pořád, narodil se v červenci a prostě měl žízeň. Jsou mu 4 a nadváhu opravdu nemá. Matky dejte na zdraví rozum a intuici, ta Vám řekne víc než takovéto přitroublé články.

konatovka 24.08.2018

Když byla dětičky malé a začaly plakat, hned jsem k nim šla.<3

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat