Komentáře k článku

konatovka 26.10.2018

Mám už dospělá i vnoučata, ale skutečný problém jsem viděla v tom, že počítač a telefon byly přednější než pohyb.:-O

nea 19.10.2018

Jsem stará škola. Dřív byla příroda jedno velké všestranné sportoviště na čerstvém vzduchu. Dnes toto sportovní vyžití zná málo dětí.

glady 19.10.2018

malým dětem vůbec mobily nepatří do ruky

helus 18.10.2018

Mobily jsou veliký problém dětí.

xxkouckaxx 18.10.2018

dnes už je starší dcerka vdaná a mladší se nám momentálně změnila na bytost z nějaké jiné planety kde jsou rodiče největší trapáci (16 let a mlátí to s ní neskutečným způsobem) , ale když byly malé , tak jsem se s nimi hrála každý den , chodily jsme hodně ven a učily se poznávat přírodu , četly knížky , zpívaly - když vidím maminy s mobilem u očí a prcka jak se sám smutně hraje na písku , tak bych nejraději rozdávala facky >:( proč si dítě pořizují když pak na něj nemají náladu nebo čas :-/ my to zvládaly i s vyvařováním a žehlením plenek nebo vařením kašiček , dnešní maminky to mají jednodušší - vše se dá koupit a i tak si některé na prcka ten čas prostě neudělají >:( když je odmala nenaučí jak je fajn běhat po lese nebo parku , tak opravdu časem skončí jen u počítačů , odtržení od běžného života

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat