Komentáře k článku

konatovka 12.11.2018

Je to individuální, myslím si, že každý student má svůj zvyk studia.:-O

helus 12.11.2018

Dnes mladí lidi studují déle.

Paeris Kiran 11.11.2018

no... třeba zde: http://km.fjfi.cvut.cz/rozvrh-fjfi/ctvrty-rocnik projděme li si všechny obory zajímalo by mne jak tohle "individualizovat aby za A: Profesoři vůbec něco stíhali taky vědecky udělat... za B - nějak se to vešlo do všech učeben za C - všichni vstřebali standardní látku která jde ke zkouškám... Kdysi se někdo ptal doktora Krbálka jeslti by nešlo mít alespoň v pátek odpoledne volno... odpověď: "Mne ty rozvrhy nevychází ani teď, aby se mi nic nekřížilo, potřeboval bych výuku v sobotu dopoledne"

abc 11.11.2018

jit driv spinkat xd

Dominika 11.11.2018

No jo, ale co mám dělat, když mám školu od 8 do 4 nebo 5 odpoledne? Nemůžu přijít domů a hned se začít učit... ...Moje spolubydlící byla sova, takže svítila (silnou lampičkou, která by se v klidu mohla vyrovnat stropnímu světlu) na pokoji klidně až do 2 nebo do 3 v noci. Nesnášela jsem to, protože jsem chtěla spát a při světle neusnu. Nechtěla jsem dělat problémy. Ale i ona si měla uvědomit, že svítit tak pozdě je velmi, velmi sobecké!

Tercais Dominika 12.11.2018

Uvědomit si to měla asi sama, ale na druhou stranu taky není težký se ozvat. Nemusíte hned být protivná a "dělat problémy" jak píšete, ale třeba si s ní promluvit a zkusit najít lepší kompromis- slabší žárovku, pokud to velikost pokoje dovoluje tak třeba paraván, který by si dala vedle stolu... Pokud ten druhý není vyloženě prudič, tak se vždycky dá najít řešení....

aster Dominika 12.11.2018

No nevím, my jsme byly na pokoji 4 a vždycky jsme se dokázaly domluvit, a to dvě jsme byly sovy a dvě skřivani, ovšem chtělo to sednout si, probrat to a pak uspořádat pokoj jinak a pořídit závěs - jedinou nutnou podmínkou byl klid - v noci žádné kecání a žádná hudba a totéž ráno, když skřivani vstávali :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat