Komentáře k článku

Uzap 04.03.2021

Pamatuji si že jsem spával s jedním z rodičů druhý odešel předčasně do nebe.. Bylo to pro mne dost stresující i jako malý špunt jsem už chtěl být samostatný.

Tereza 04.03.2021

Jsme asi jediní tvorové ze živočišné říše, kteří své děti vyhánějí od matky. Všechny děti spaly s námi (dcera ještě spí) a neuškodilo to ani nám ani jim. Ano, je to trochu nepodohodlné, ale jsou to naše děti.

Kim 03.03.2021

Děti s námi spaly od narození až dokud samy nechtěly svoji postel. První dcera ve 3 letech, druhá v necelých 4. Syn spí s námi stále, busou mu 3 a nevypadá, že by se osamostatňoval. Nikdy bych to jinak nedělala :)

Siraellen 03.03.2021

Myslím že by mělo spát ve své postýlce

Natálie 03.03.2021

Já se osobně bála, takže spí ve vlastní postýlce.. A jsem za to ráda :) Dám ho do postýlky, když je najezený, přebalený ještě mu pustím pohádku a mohu odejít z místnosti a neřešíme :)

Jana 03.03.2021

Spíme společně,a jsme za to radi.

Jitka Zimmermann 02.03.2021

Neměnila bych, spíme všichni v jedné posteli a je to tak pro nás správně :-)

xxkouckaxx 02.03.2021

tohle není nic pro mne - holky měly své postýlky od mala a s námi spalyjen třeba když byly nemocné , jinak ne

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat