Komentáře k článku

konatovka 05.04.2019

Mám velké trauma z dětství, ale moje děti jsou v pořádku.:-O

osoba konatovka 06.04.2019

Otázkou je čemu říkáte "v pořádku". Zdání klame!!

glady 05.04.2019

věřím, že trauma si člověk nese celý život

osoba glady 06.04.2019

Jo, ale už se tají fakt, že je možné se jich a jejich následků zbavit a zabránit jejich vlivu na vlastní život i potomky. O tom se mlčí a mlčí a mlčí!! Předstírá se, že jakékoli postižení dětské zranění nebo každé poškození mozku je "trvalé" a "nezměnitelné" - a "musíte s tím žít"!! není a nemusíte!!

xxkouckaxx 05.04.2019

děti se mají milovat a rozmazlovat , cokoli se jim stane v nich zůstane na celý život - dobré a bohužel i to zlé

osoba xxkouckaxx 06.04.2019

Děti se mají milovat, ale NE rozmazlovat!!

helus 05.04.2019

Děti by měly mít pěkné dětství.

Kamoska 05.04.2019

No bohuzel mam kamosky v cr, byli zneuzivane v 5ti letech. Znicene na cely zivot. Vlada ma zajistit adekvatne tresty a odskodne. Takovy uchyl ma platit odskodne porad. A ne 2 roky podminka. Koupanim dcerky to zacina. Chlap nema co koupat deti.

Ja Kamoska 05.04.2019

Proboha, to snad nemuzete myslet vazne? Normalni chlap se nikdy na dite jako na sexualni objekt divat prece nebude. A trochu vnimava zena si zase vsimne, kdyz ve vztahu jeji vlastni dite a jakkykoli muz neni neco v poradku. Je rozdil nevidet, a popirat. Spousta zenskych je prilis slabych aby jen odesly od spatneho partnera, ne tak aby jeste sami sobe priznaly, ze volbou takoveho partnera neznicily jen svuj zivot, ale i zivot svych deti. Partner se ma vybirat ne jen srdcem a rozkrokem, pripadne financni situaci, ale hlavne rozumem. Kdyby vsechny zensky premyslely, tyhle rodinny uchylaci by nemeli sanci ty svy zvrhly choutky ukojit, resp. ukojovat je soustavne. To sorry, ale matka ma chranit, jsem osobne zodpovedna za svy deti, i za to, koho k nim pustim tak blizko, aby se neco takovyho mohlo stat.

Jura Kamoska 06.04.2019

Skvělý názor, tak můžete mojí dceři přijet utřít zadek a večer ji vykoupat protože nejbližší ženská z rodiny je 120 kilometrů daleko, manželka je blíž ale vozit holku do nemocnice aby jí utřela zadek a vykoupala fakt nebudu. Kuli takovým jako vy se dnes otec cítí nesvůj už jen pro to že k němu holka ve školce přiběhne a z radosti že vidí tátu ho obejme. Jsem rád že mám děti teď, je to poslední chvíle normálního světa než se z podobných názorů stanou společenské normy a zákony čímž svět totálně zdegeneruje a bude jen k přežívání.

aster Kamoska 06.04.2019

Vy potřebujete psychiatra! Proč by otec nemohl koupat své děti? To si vážně myslíte, že každý chlap je úchyl? A to vám nedochází, že takto vy můžete ublížit slušnému člověku a udělat mu ze života peklo? Vzpamatujte se! *6*

Traud 06.04.2019

úplně každej má nějakej ten šrám. Důležitý je se tomu nepoddávat a nelitovat se. My žijeme ve světě, kde každej říká "jáááj bude mít trauma na celej život" "ooouvej, já mám trauma. z toho mám trauma" moc nad vším přemýšlíme. Ty babičky, co dnes dávají rozhovor v dokumentu o Osvětimi, si prošly takovým peklem a žily celý život a dnes se usmívají a mají i veselou povahu. Přežít se dá všechno, co nás nezabije. Člověk má schopnost přežít psychický otřesy a nemá smysl furt sklonovat slova jako "chudáček" a "trauma na celej život" apod. to nikam nevede. Musí se postavit na nohy a žít dál.

aster Traud 06.04.2019

Přesně tak. Skutečná traumata, kdy je dítě znásilněno nebo skutečně trýzněno - to je jiná věc, ale dneska se za trauma pomalu považuje i pětka ve škole. A šílené matky se předhánějí ve vymýšlení těchto skopičin - je to bláznivý svět - smůla je, že ze západu přejímáme takové nesmysly a ne věci, které bychom přejmout měli *16*

nea 06.04.2019

Je to smutná pravda.

ovace 07.04.2019

věřím tomiu

Siraellen 07.04.2019

je to hrozné

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat