Originální fotoalbum na vaše vzpomínky!

Fotíte své milované děťátko při každé možné příležitosti a doma se vám hromadí stovky fotografií? Uspořádejte si je přehledně v originálních dětských fotoalbech. Budete je mít všechny pohromadě, nezohýbáte rohy a ani je jinak nepoškodíte. Navíc je v dětských albech můžete snadno ukazovat návštěvám.

Chtěli byste od dětského fotoalba ještě něco navíc?

Právě pro vás máme tip na zajímavá dětská fotoalba Pearhead, která obsahují sadu na otisk nožičky. Výsledný otisk poté můžete umístit přímo na obálku alba spolu s fotografií vašeho dítěte.  A originální dětské fotoalbum je na světě!

Tato alba vás navíc překvapí bezdotykovým typem otisku. Bezdotykový otisk je unikátní a je na trhu novinkou. Otisk se provádí přiložením nožičky přes blánu na speciální „inkoustový“ polštářek. Nožička miminka tak nepřijde do styku s barvou na otisk.

Tento typ otisku je ideální pro nejmenší miminka, kterým lze pomocí této sady vytvořit otisk i během spánku, kdy je nožička v klidu. Otisk je velmi rychle hotový, vykreslí i jemné detaily a nožička přitom zůstane suchá a čistá. Pokud se otisk napoprvé nepodaří, lze celý postup bez problémů opakovat znovu.     


Kreativní maminky, které svým dětem píší deníček, ocení nabídku scrapbooků se sadou na otisk nožičky. V nabídce značky Pearhead jsou dětská scrapbooková alba s bezdotykovým i klasický typem otisku.

S fotoalbem typu scrapbook si vytvoříte nevšední památku na jedinečné chvíle s vaším miminkem. Velký formát alba vám umožní pomocí fotografií různých formátů, popisků, výstřižků a obrázků vytvořit originální fotoalbum. Nikdo jiný nebude mít stejné. Obal scrapbokového alba si vyzdobíte fotografií svého miminka a otiskem nožičky.

A pokud již vaše děti odrostly z plenek, můžete vybírat z bohaté nabídky ostatních dětských fotoalb Pearhead.  V nabídce jsou kapesní fotoalba i klasická dětská alba.  

Náš tip: Kapesní dětské fotoalbum
může být krásný dárek
pro novopečenou maminku
nebo čerstvého tatínka.

A co takhle potěšit babičku a dědečka prvními fotografiemi vnoučátek.

TIP Bety.cz: Vyhrajte 3x originální dětské fotoalbum se sadou na otisk nožiček od Pearhead!

Klasické dětské fotoalbum Pearhead s okénkem na fotografii vašeho dítěte bezpečně uchová 200 fotografií a umožní vám kdykoliv si připomenout kouzelné okamžiky z prvních let života dítěte. Fotoalba z této designové linie jsou balena v průhledných dárkových krabičkách, jsou tedy krásným dárkem pro novopečenou maminku a miminko.

V jednotné designové řadě lze se stejným motivem zakoupit klasické dětské fotoalbum, kapesní fotoalbum, scrapbook a krabičku na vzpomínky.

Uchovejte si vzpomínky na své miminko s produkty značky Pearhead.  

Produkty americké značky Pearhead představují kvalitní a unikátní památeční předměty spojené s narozením a vývojem dítěte. V nabídce této značky naleznete kromě fotoalb také krabičky na vzpomínky se sadou na otisk nožičky, rámečky na otisk nožičky, nápadité dětské fotorámečky a dřevěné pokladničky.

Krabičky na vzpomínky se sadou na otisk nožičky jsou ideálním místem pro schování prvních zoubků, vlásků, botiček a dalších drobností, které vám připomínají, jak bylo vaše děťátko malé. Fotorámečky Pearhead zase díky svému originálnímu designu ozdobí byt a zaujmou každou návštěvu. Otisknout nožičku či ručičku můžete s otisky Pearhead čerstvému novorozenci i tříletému batoleti. Prohlédněte si nabídku Pearhead.

Zaujaly vás naše tipy?
Celou nabídku dětských fotoalb a dalších výrobků si můžete prohlédnout v internetovém obchodě www.boom-babyshop.cz , specializovaném e-shopu na dárky pro miminka, děti a jejich rodiče.

SOUTĚŽ! Na e-shopu právě probíhá soutěž pro facebookové fanoušky boom-babyshop.cz. Zúčastněte se a vyhrajte!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat