Komentáře k článku

ovace 02.06.2019

nevím jestli by to fungovalo

nea 01.06.2019

nevím, nevím zda by to fungovalo u nás

zirenna 01.06.2019

hlasité zvolání jména aspiranta na puberťáka a sdělení: Pokud se tvoje přání k mému svátku bude odehrávat tak jak minule ( otráveně z kavalce: ,,tak teda vše nejlepší.´´) tak se můžeš rovnou rozloučit s dárkama k vánocům ode mě. Jsem zvědavá jak mi popřeješ k narozeninám co mám x srpna. Nefungovalo i když je aspirant na puboše mužského pohlaví takže by měl logiku a exaktnost pobrat. Mé narozeniny se odehráli stejně tak od té doby myje nádobí a pokaždé mu připomenu proč. Jsem nevlastní matka ale výbornej učební materiál na přípravu na jeho budoucí přítelkyni (a velice sofistikovaný sadista)

Anaj zirenna 01.06.2019

To bylo moc hezké a vtipné

Robin 31.05.2019

O co jsem tě poprosila?Trochu mimo mísu,ne?

vivi 31.05.2019

Ale děcka slyší velice dobře, akorát na to kašlou, protože ví, že je oslovíte ještě padesátkrát a mezitím si dodělají něco "důležitého". Akorát, že se tady z toho zase dělá problém hodný "odborníků" a diagnóza.

helus 31.05.2019

Někdy vnučka dělá že neslyší,ale pracujeme na tom.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat