Komentáře k článku

Magda 20.06.2021

Děti jsem nikdy nechtěla a jsem bez nich spokojená. Současně mi přijde nesmyslné takovéto srovnávání. Lidé jdou velmi různí, každého dělá šťastným něco jiného a někoho neudělá šťastným nic. Řadu žen (i mužů) přitom nepochybně dělají šťastnými právě jejich děti, takže pokud by zůstaly bez dětí, asi by míra spokojenosti bezdětných výrazně poklesla. Vnímám tam jen dva důležité vzkazy. Zaprvé, dobrovolně bezdětné ženy nejsou povětšinou žádné zhrzené a nešťastné čarodějnice, ale vyrovnané a spokojené ženy. Zadruhé, na ženy s dětmi toho naše společnosti nakládá opravdu hodně. Bylo by tak fajn, kdyby se společnost přestala dívat na bezdětné ženy skrz prsty a matkám kdyby co nejvíce usnadňovala život (to druhé je ovšem hlavně věc manželů/partnerů/zbytku rodiny).

Jura 17.06.2021

Možná spíš ty šťastně zadané s dětmi jen nemají potřebu a čas své štěstí vytrubovat do světa. Ale každému co mu vyhovuje.

Siraellen 14.06.2021

Zatím ano

Efit 12.06.2021

souhlas

xxkouckaxx 11.06.2021

za mne rozhodně ne

Tonny Montana 09.06.2021

Nejlepší bylo když mě ženská po 14 ti dnech chození řekla ,že chce dítě jinak ,že se mnou nebude .Ta letěla.Ideál je když má každý své bydlení a jen se o víkendech navštěvovat na film ,vínečko a nějaký ten pich.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat