Komentáře k článku

nea 03.08.2019

to by mě zajímalo jak to kdo zkoumal.....a na co jsou vlastně takovéto hloupé výzkumy, asi se někdo nudí a touží po pozornosti za každou cenu

Siraellen 02.08.2019

tomu moc nevěřím

ovace 02.08.2019

emoční jistota je důležitá

aster 02.08.2019

Co jste to zas vyhrabala za nesmysl, autorko? Měla byste zvážit jiný způsob obživy - co třeba dělat operátorku hygienických zařízení nebo pěstovat salát :-p

glady 02.08.2019

tomu nevěřím

helus 02.08.2019

To je úplná blbost.Znám pár lidí dnes již dospělých které se předčasně narodily,a mají opačný problém.

Jednou se píše před sedmatřicátým týdnem, podruhé sedmatřicátým rokem. Nevím, co si o té studii pomyslet. Moje dcera je sice narozená až v 38 týdnu, je vdaná, má dva kloučky a žádné problémy nemá. Zbytečně vyhozené peníze za takovéto "guláše".

xxkouckaxx 02.08.2019

kdyby se peníze , které stál tento stupidní výzkum dali na výzkum léčby rakoviny , tak by to mělo aspoň smysl - ale toto ? k čemu to jako je ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat