Komentáře k článku

Siraellen 30.11.2019

bohužel jsem jako dítě byla šikanovaná

ovace 30.11.2019

nemáme zkušenost se šikanou

helus 29.11.2019

Šikanu vidí děti na internetu.

glady 28.11.2019

malé děti nemají na PC co dělat

aster glady 28.11.2019

Nezlobte se, pro ty děti je to součást života a my se musíme přizpůsobit a naučit se je chránit - jinak - tady hlavně my nemáme co dělat - pochopila jste?

nea 28.11.2019

vnučka je ještě malá, takže zkušenosti s touto formou šikany naštěstí nemáme

aster 28.11.2019

Je hodně lidí, kterým nevysvětlíte, že internet je sice bezedný a přesto lze z něj dostat historii takřka všeho, co v něm jednou skončí - stačí se podívat na FB a další, co tam lidi jsou schopni nastrkat a veřejně, nejen v rámci přátel. Také nevysvětlíte, že "heknout" se dá taky skoro všechno - některá hesla jsou tak směšně jednoduchá, že je to až k pláči. Jaké rady asi tak budou schopni dát takoví lidé svým dětem, případně jak zajistí, aby se dítě nepřipojilo někam, kde nemá co dělat, nenacpalo tam nepatřičné fotky a další věci, když tomu počítači sami nerozumí ani v základu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat