Komentáře k článku

helus 10.12.2019

To se mi vůbec nezdá.Je to nesmysl.

aster 10.12.2019

Ještě by mě zajímalo, po kom se dědí blbost, páni redaktoři :-p

glady 10.12.2019

to si nemyslím

Siraellen 10.12.2019

nevěřím tomu

nea 10.12.2019

To absolutně nesedí. Zase nějaká pochybná studie.

ovace 10.12.2019

myslím si že ano

aster 10.12.2019

Tady se nedá věřit ničemu - já to většinou beru jako inspiraci najít si informace k tématu, nad kterým by mě normálně nenapadlo přemýšlet. Znám dost žen, které vypadají jako kopie své matky - však se taky říká "jaká matka taká Katka" a netýká se to jen vlastností povahových. A šťastný je kluk, který je podobný svému otci - a takových je taky dost - prostě genetika funguje trochu jinak, než si banda "pošahaných vědátorů z prestižní univerzity" myslí - ale co, aspoň budou bádat a nebudou se množit...*17*

Jura 09.12.2019

Nesouhlas, asi každý zná příklad kdy je dcera naprostou kopií matky a pokud je pěkná matka je dcera logicky pěkná po matce, známá je tak dokonalá kopie matky, že přes věkový rozdíl jsem ze začátku měl problém určit kdo je matka a kdo dcera. Kluci jsou na tom naopak hůř protože ženskou postavu dost podstatně modelují hormony, tj. prsa, zadek atd. ale pokud má otec vypracovanou postavu a syn celé dny sedí za počítačem nikdy mít vypracovanou postavu nebude.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat