Komentáře k článku

oskar 19.12.2019

pani psala že by za mobil za volantem brala na měsíc řidičak,ja bych byl pro za prokazane užití za volantem dat obecne ohroženi,jinak se tento nešvar nikdy nevyřeší..

aster oskar 19.12.2019

Ono ani ty navigace a handsfree na palubní desce nejsou úplně bezpečné - je fakt, že to hodně záleží na řidiči, ale bohužel je dost takových, kteří do toho začnou klovat a přestanou vnímat, co se děje kolem a v tom horším případě začnou po cestě šněrovat. Já nepoužívám nic z toho - musela bych si sundat brýle, protože právě na tu vzdálenost přes ně vidím rozmazaně - a to už je komplikace dost velká. Když nutně potřebuju zavolat, zastavím. Navigaci nepoužívám - už mě párkrát šeredně vypekla - jezdím zásadně s papírovou mapou - ovšem musí být co nejnovější - mám celkový pohled na trasu a úseky přes město apod. není problém najít před cestou na internetu a příslušný úsek si vytisknout -

kamila76 18.12.2019

Je to tak. Jako já bývám u počítače.

aster 18.12.2019

Může mě šlak trefit, když jedu po městě a na přechod se vplíží skupina mimoňů s čenichem zabořeným do mobilu - to je jedno, že na přechodu má chodec přednost - při vstupu do vozovky mají koukat na cestu a kolem sebe a ne čumět do mobilu *21* ono ne každý taky před tím přechodem zastaví a ta "přednost" jim už na tom krchově bude na nic. Za mobil za volantem bych byla pro odebrání řidičáku aspoň na měsíc.

Andy 18.12.2019

*21*vidím tyto zombie dennodenně,a nejen mladé,i většina z žen a mužů také,v marketu stojí u regálů a čumí do mobilů,ani při placení nepustí z ruky,za volantem,bloňďaté pipiny,mobil v ruce, pak to na cestách vypadá,jinak většina národa těžce závislá na telefonech, vyřvávají nahlas své problémy,frustrace,koho to zajímá, někde v čekárně u lékaře a pod.tady to dopadne špatně,lidi zblbnou.

helus 18.12.2019

Bohužel tomu věřím.Vidím to u dětí.

nea 18.12.2019

kam ta naše mládež spěje......

18.12.2019

Nevím, asi jsem fakt mimoň, ale nechápu pořád co na tom mobilu tak mají. Vždyť to musí člověka za chvíli omrzet.

kamila76 18.12.2019

Třeba mají internet v mobilu a jsou na chatu *19*

Siraellen 18.12.2019

je to tak

ovace 18.12.2019

bohužel taková je realita

Jura 17.12.2019

Taková je doba, kdo jezdí po městě autem mohl by o mobil zombie vyprávět, být chytré telefony ve válce o tichomoří nemělo by Japonsko problém sehnat piloty kamikaze, prostě by jim dalo před xicht telefon a klidně to napálí kamkoli. Co je fakt mazec když je kluk s holkou evidentně na rande, v restauraci atd a ona celou dobu čumí do telefonu, říkám si jestli ho vůbec odloží když ji začne v soukromí svlíkat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat