Komentáře k článku

mikiviki 30.05.2020

říká se internet zhouba pro děti, ale v dnešní době, kdy se učí online se to jinak nedalo

nea 29.05.2020

s článkem plně souhlasím

Siraellen 27.05.2020

trávíme čas venku

Neregistrovaná Jitka 27.05.2020

To je zase článek :-/ Můj syn se mnou a manželem žije ve městě, v bytě na sídlišti. Denně chodíme kousek za dům běhat do parku, každý víkend jsme na výletě na horách a ujdeme zhruba 18 km. Je mu 8, mobil nemá, počítač nemá. V týdnu má třikrát trénínk a pohybu má myslím dost. Děti mého bratra žijí na vesnici. Jejich život je buď v zahradním domku na zahradě nebo doma u tabletu (mají 5 a 3 roky). O víkendech bývají nejčastěji v hernách nebo doma. Takže si nemyslím, že by městské děti byly méně šťastné. Je to spíše o přístupu rodičů...

Jura 27.05.2020

Poměr dětí co raději počítač než jít ven je jak na vsi tak ve městě cca stejný. Pak záleží na konkrétní situaci jestli je někdo strhne k njaké zábavě venku, kola, detektor, rybařina atd. Tady máme prostor předvést se my rodičové.

Marika 27.05.2020

děti z venkova byly šťastnější , když s partou dalších dětí prožívaly dětská dobrodružství na vesnici , obklopeny králíky, třešněmi , zahradami , lesem , v zimě sáňky , brusle atd . nyní je situace na vesnici stejná jako ve městě , zvířectvo skoro nikdo nemá , málokdo něco pěstuje , děti jsou zavřené také s PC doma , všude je vozí autem , a když je vidím venku , tak jen sedí na lavičce s mobily a diskutují pouze o tom , co je vidí v mobilech , to, co je kolem nich je nezajímá.

Věra 26.05.2020

Přiznejme si,že dnešní svět je zkrátka jiný.Pokud nemáte připojení,počítač,ohebný mobil,jste zkrátka divný.Nějaké lítání v přírodě nikoho nezaujme....možná tak Kanárské ostrovy....moje děti raději ve škole mlčí,že štípají dřevo,sází zeleninu nebo uklízí kurník.Zvláštní doba že?

Tak milé městské děti, vezměte si tablet do parku pod strom a budete dozajista šťastnější. Vědci už to zjistili!

Děti nám hodně pomáhají a u syna jsou vnoučata jenom 1 hodinu na netu za den.

xxkouckaxx 26.05.2020

to je blbost - děti u nás na vesnici sedí u netu zrovna jako ty z města

Mikka xxkouckaxx 27.05.2020

Dokonce mi někdy připadá, že děti na venkově jsou linejší( ne všechny samozřejmě)než ve městě. Ve městě je hodně možností, hřiště, DDM, kroužky. Na menších vsích tohle vůbec neexistuje a tak některé děti jen sedí u telky a internetu.

helus 26.05.2020

Tomu snad nikdo nevěří.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat