Komentáře k článku

Siraellen 22.08.2020

bazén doma nemám

Siraellen 22.08.2020

bazén doma nemám

nea 11.08.2020

děti se musejí hlídat, jsou divočejší než za mého mládí

aster 10.08.2020

Tak to by mě zajímalo, jak to dělá jisté etnikum - děti různého stáří jsou prokazatelně celý den bez dozoru, lítají po cestě, po lese, kolem rybníka apod. a nevím o tom, že by se jim někdy něco stalo *10*

Jura aster 11.08.2020

No moje dětství vypadalo stejně a cca od 3 třídy jsme běžně vyrážely k rybníku za vsí daleko od všech dospělých.

aster Jura 12.08.2020

Taky jsme lítali na kole, padali jsme ze stromů nebo jsme se chodili koupat na stavy, nepamatuju se, že by se někomu něco vážného stalo - nepočítám modřiny a odřeniny. Naši kluci to měli stejně, ale dneska vidím jen málo děcek na kole - pokud jsou venku, tak se houfují někde u plotu nebo před obchodem na lavičkách - v jedné ruce mobil, ve druhé energeťák a nepřítomný pohled.

Jura aster 13.08.2020

Vzpoměl jsem si na brigádu v JZD kterou mi máti zařídila a já nadšeně šel (byly tam holky) a tak partě 13-14 letých děcek nechaly dopravníkem kde byl řetěz s bodci a hnal to motor na 380 vyvážet balíky slámy do patra v kravíně, to vše naprosto bez dozoru kohokoli, to už nemluvím o pomoci přímo v kravíně kde byl hřeblák na hnuj. Dnes by z toho byl průšvih že by to snad někdo zfilmoval.

glady 10.08.2020

děti musíme střežit jako oko v hlavě

xxkouckaxx 09.08.2020

zrovna včera byl článek jak pro roční dítě letěl vrtulník bo spadlo do bazénu >:( někdo píše , že dítě se uhlídat nedá - kravina , dítě se musí hlídat na každém kroku a ne čumět do mobilu nebo vykecávat s kamarádkama , když mám dvůr a na něm bazén , tak bud ten bazén perfektně zajistím nebo dítě nespustím z očí , my máme bazén velký a když v něm byla dcerka sama , tak až do jejích 14let jsme někdo seděli třeba s knížkou nebo křížovkou na posezení a hlídali ji - nikdy nevíte co se může stát , stačí špatně se potopit , napít se vody a neštěstí je hned - od toho jsme rodiče , aby jsme toto vše předvídali a hlídali - komu se nechce , tak ať si děti nepořizuje

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat