Komentáře k článku

Jura 13.09.2020

Děti je problém udržet doma, dnes jsem musel i přes kašel povolit alespoň zahradu když bylo hezky. Mají energie a tak že si postaví domeček, představil jsem si jak si zalezou na písek a budou stavět, tak jsem jim to povolil. Nenapadlo mně že dvě předškolní děti si postaví domek z cihel a střechu z metrové kulatiny. Pohyb mám i já, celé jsem to musel rozebrat jinak bych zítra nevyjel autem.

aster Jura 13.09.2020

XD no tak to je gól! To my jsme stavěli bunkry jen z větví, zato na stromech a naše děti rovnou okupovaly seník.

aster 13.09.2020

Jak chcete docílit, aby se hýbaly děti, když se nehýbou jejich rodiče? Je smutný pohled na tlusté mladé matky a pupkaté otce - to asi není normální. A děti těchto rodičů jsou taky tlusté - zřejmě to spolu souvisí. Naše děti přišly ze školy, hodily tašky do kouta, popadly kolo nebo míč a celé odpoledne lítaly venku - leda snad když lilo, tak seděly doma. Dneska je vzácnost vidět děti na kole. A když vedle na zahradě děcka dováděly s míčem, okřikly je jejich matky, ať jsou zticha, že si chtějí v klidu vypít kávu - co dodat.

xxkouckaxx 13.09.2020

pohyb je dobrý pro každého , nejen pro děti

nea 13.09.2020

nejen dnešní......dětem vždy prospíval pohyb

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat