Komentáře k článku

Petra 14.10.2020

Toalety zanechalY, prosím!

xxkouckaxx 10.10.2020

tak o tomhle pravidle jsem dodnes neslyšela , pokud jídlo nespadlo do pásku a nebylo špinavé , tak jsme zvedli , snědli - děláme to pořád

renata xxkouckaxx 13.10.2020

do jakého pásku-aha-asi písku

Jura 10.10.2020

Na jak dlouho je v řádu vteřin nepodstatné. Podstatné je kde a co spadlo. Sušenky doma na koberec-vpohodě, špekáček v lese do jehličí-oklepat a vpohodě, cokoliv v městě na chodnik-vyhodit.

vera 10.10.2020

Já jsem toto pravidlo nikdy neznala. Toto "pravidlo deseti sekund" mi začal říkat dvanáctiletý vnuk. Nevím, kde k tomu přišel, protože jeho matka je zdravotní sestra a všechno u nich je sterilní. To záleží na tom, co na podlahu spadne. Zelenina, ovoce, zvedne se a umyje. Chleba spadne na podlahu vždy tou namazanou stranou. To bych už dítěti nedávala. A když spadne kelímek s pribinákem a na podlahu se vylije, tak to taky nesbírám nazpět lžičkou.

aster 10.10.2020

Vy musíte mít doma pěkně "nastláno", když řešíte takové hovadiny. Chléb namazaný čímkoliv spadne v 99% na namazanou stranu a je už většinou nepoživatelný. Jinak nevidím důvod vyhazovat cokoliv, co se dá ofouknout nebo omýt - takový bordel snad doma nikdo nemá - jo, a většina normálních lidí se přezouvá, když přijde zvenku...*6*

Eva 09.10.2020

Hovadina, nikdy jsem toto "pravidlo" neslyšela, a že už jsem na světě dost dlouho. Poprvé jsem na něj narazila jedině tady někde v nějakém podobně hovadském článku.

Mám doma čisto,tak klidně seberu

Helča 09.10.2020

Bóže, vy naděláte. U nás se vždycky všechno zvedne, ofoukne a sní. A nikdo nikdy k žádné úhoně nepřišel.

Michal 09.10.2020

Jo,10 vteřin a pak přilítne facka !!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat