Komentáře k článku

Michal 14.03.2021

Komunisti,taky nejsou-mýtus !!!

Markéta 12.03.2021

Máte v tom nějaký zmatek - psychopatická osobnost je vrozená, nedá se s tím moc dělat. Naproti tomu sociopatická osobnost vzniká právě u dětí po prožití traumatu - fyzické či psychické zneužívání či týrání.

ijkiou 11.03.2021

Když mu dáte přes zadek, psychopat z něj nebude. Zamlčeli jste v článku, že psychopatie je vrozena vlastnost mozku! Stejně jako sociopatie nebo narcistická porucha osobnosti. Psycholog ani psychiatr s tím nepomůže. S takovými dětmi to vůbec nebumí a celkově společnost neví c s nimi. zabít je nejde, ale snášet jejich chování je také problém. Nejraději totíž volí profesi politika nebo zločince.

Jakub H. ijkiou 11.03.2021

Narcisticka porucha osobnosti neni vrozena. To je dar od nasich rodicu narcistickych rodicu :)))

Yard 11.03.2021

Ono to bude tak pade na pade. Něco bude genetika, něco výchova a vliv prostředí. Ze svého okolí znám několik případů, kdy dítě vyrůstalo v ukázkovém, láskyplném prostředí a přesto se z něj stal v podstatě psychopat, který terorizuje své okolí. Ale i naopak, v jiné rodině je otec agresivní alkoholik, matka nesamostatná, hysterická, neustále se hroutící, antidepresiva zobe jako lentilky a přitom jejich děti jsou velmi inteligentní, samostatné a zcela bezproblémové ...

xxkouckaxx 10.03.2021

je to smutné , ale v někom je to zlo opravdu už odmala

Dave 10.03.2021

Kdysi jsem to videl na vlastni oci, kdyz jsem delal prodejce v zimnim sportu a musim se priznat, ze od te doby jsem rad, ze nemam deti xD

martin 10.03.2021

1. Porozumět ano, změnit bohužel ne. 2. Robert Hare je psycholog...

Siraellen 10.03.2021

Myslím že to tak je

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat