Komentáře k článku

xxkouckaxx 07.05.2021

blbost - děti máme milovat a rozumně rozmazlovat

Cassiana Clara xxkouckaxx 07.08.2022

Rozumné rozmazlování je oxymoron. S tou blbostí pomalu, začněte u sebe.

Siraellen 07.05.2021

nerozmazluji

Eva 06.05.2021

Já se stala matkou v pozdějším věku a již jsem v to nedoufala. Tak jsem syna rozmazlovala jak jen jsem mohla. A rozmazlovat budu do smrti. Vyrostl z něj úžasný člověk. Žádný rozcapenec. A začíná rozmazlovat on mne.

Cassiana Clara Eva 07.08.2022

Sněte dál..

Alzbeta1989@seznam.cz 05.05.2021

Mě jako dítě trochu rozmazlovala babička, ale současně jsem věděla, že co chci, dostanu jen za odměnu. Maminka se o mě starala skvěle v rámci našich nízkých finančních možností. Pokud jsem chtěla něco nového, vydělávala jsem si na brigádach. Děti se rozmazlovat nemají. Sousedka naší babičky měla dceru a vychovala z ní fracka a posílala ji k nám, když jí měla dost. Musela jsem ji hlídat a nebylo to snadné. Jednou jsem toho po dalším vydírání pláčem měla dost a poslala ji domů za její matkou. Řekla jsem jí, aby se matce přiznala, co u nás prováděla. Je to zvláštní, ale od té doby se to už neopakovalo a byla u nás úplně v pohodě a dokonce si zvykla i na to, že nedostane, co chce a že si všechno musí zasloužit. Hranice se musí určit co nejdřív. Moje sestřenice určila hranice hned po narození dítěte a nemá ani nejmenší výchovné problémy. Já děti bohužel nemám, ale vím jistě, že takové skákání po hlavě bych rozhodně netolerovala.

Libuše Alzbeta1989@seznam.cz 06.05.2021

Alžběto, věřím, že to myslíte dobře, ale ne nadarmo se říká, že nejlíp vědí, jak děti vychovávat ti, kteří děti nemají. Až život vám ukáže, jak to zvládnete.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat