Komentáře k článku

xxkouckaxx 10.01.2022

vše v pohodě , ale na rodičáky jsem prostě nechodila

Siraellen 10.01.2022

Zatím mi nic nevadí

Kim 09.01.2022

Rodičáky mi nevadí, ba naopak, všichni rodiče se tak nějak známe, s víc jak polovinou rodičů si tykáme, učitelky skvělé, takže pohoda. Pečení cukroví taky ok, když už moc zloběj tak ho upeču dopoledne a je klid :-D Jen na to plavání jsem s nims nechodila, to jsme je učili běžně na zahradě v bazénu a taky mají kurzy ve školce a škole.

Háňa 09.01.2022

Nojo, když je dneska moderní být otrokem dítěte, to se nedá nic dělat, otrok prostě musí fungovat, jak pán zavelí.

Věra 08.01.2022

To se mě netýkalo.Na rodičácích jsme se všechny maminy znaly, takže jsme si docela i zdrbly,plavání je legrace a když si vyhradíte dost časovou rezervu na doprovodnou činnost(sušení, převlíkání, hledání zatoulaných bot,atd.), tak není problém.Pečení cukroví chce dobrou organizaci(a taky aby vám děti v kuchyni pomáhaly už dřív s drobnými úkony a nebyly v transu z toho, že smějí do kuchyně)a zůstat jen při jednom druhu-třeba perníčkách.Pro mě nejnesnadnější bylo zachovat klid a úsměv, když mé dvouleté děti, navlečené do kamaší, oteplovaček,bundy ,rukavic a čepice, těsně před odchodem do školky prohlásily, že musí na WC. No,riskněte to.A jinak se i mě samozřejmě týká ta strašná představa, že se jim něco stane a já jim nebudu moct pomoct.A nezbavíte se toho-teď už mám vnoučata a jen se to znásobilo

Eva 27.12.2021

Naše babička má taky pocit, že kdyby mě před cestou od ní, nevarovala, zajede mě při přecházení auto. Mám to domů čtvrthodinu a přecházím dvakrát. Nevím, co by mi řekla, kdybych to měla daleko a řídila auto aspoň hodinu dvě. To by nejspíš moje občasné návštěvy oželela rovnou.

Spalkova pavla 27.12.2021

Bojim se o sve do i přes 50ti leté děti od prvního dne narození A me mamince do nebicka posílám každý den poděkování a pusinku

Siraellen 27.12.2021

Určitě ano

marika 26.12.2021

taky jsem to mamince neřekla na plno , že jí mám ráda , ale snad to pochopila z toho , co jsem pro ni dělala . Moc mě mrzí , že jí to již nepovím . A moc moc mi chybí .

MiNi 25.12.2021

Já o maminku přišla těsně před svými 30 narozeninami a narozením dcerky a přišla jsem tím o nejlepší přítelkyni. Byla nejlepší maminkou na světě a i když to už bude 7let tak mi stále neskutečně chybí.

xxkouckaxx 23.12.2021

je mi 55 a máma 82 se mně snaží komandovat furt - neúspěšně už od mých 17

PEPI xxkouckaxx 24.12.2021

No vidíte, mě je 40 a o maminku jsem už tragicky přišla, co bych dala za to, kdyby mi do telefonu vynadala.VAŽTE SI TOHO, ŽE JI MÁTE.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat