Komentáře k článku

Siraellen 17.12.2022

snažím se držet

Marek 10.12.2022

Matka alkoholicka,vychovavala mne babicka,nabozenska fanaticka.Co se tak asi mohlo odrazi v moji vychove.Videt matku zpitou na smrt,to opravdu neni zazitek na ktery se da vzpominat v dobrem.Nikdy si se mno o tomhle nepromluvila,az po tom co jsem se sebral a odjel pryc si chtela povidat a rozebirat to.Vyrustal jsem sam jako kul v plote.Nejhorsi zazitek po letech je asi z Vanoc,bylo mi kolem 7 let.Tatinek tenkrat zazvonil a privezl mi darek.Chtel sem za nim bezet ven a co udelala moje draha mati?Zarvala Nikam....a sla si s nim promluvit sama o tom ze uz si nepreje aby mne vidal.Dekuji nechci.

Abigail 10.12.2022

Dětstvi mám spojené s neustálým matčiným řvaním, nikdy jsem si k ní nevytvořa vztah, s dcerou mám vztah krásný bez řvaní

Bára 07.12.2022

Bratr je už senior a stále matce neodpustil. Není schopen zapomenout, jak málo lásky dokázala projevit, jak málo ho dokázala ocenit a on se prý tak snažil a jak se u nás neustále řvalo. Nikdy s ní ale kontakt nepřerušil. Už asi 40 let je s ní ve stálém konfliktu a myslím, že čeká na to, že mu dá, co mu v dětství nedokázala dát. Ona to ale neumí a on se s tím nedokáže smířit.

Miloš 07.12.2022

To je ale blábol! Děti si v dospělosti možná něco pamatují, ale že neodpouští? Když jsou dospělí a mají vlastní děti, chápou své rodiče (samozřejmě pokud se to nevymykalo normě) a odpouští jim.

Kateřina 07.12.2022

Podrývání sebevědomí, pořád dokola "Jsi úplně obyčejná, nejsi hezká, tohle ti nejde, jsi nemehlo." Ne od maminky, ale od její sestry, která mě po maminčině smrti vychovávala. Asi za to nemohla, sama sebe vidí stejně a lépe to neuměla.

Tanatana Kateřina 08.12.2022

Vaše teta byla moje máma? Nemehlo, no, to bylo asi tak nejhezčí, co mi řekla. Podrazila mě, kdykoliv to bylo možné. V nejhorší chvíli mého života mě hodila přes palubu. Ne, to se neodpouští...

Jitka 06.12.2022

Ja si toho hezkeho moc nepamatuju ... Proto jsem se vzdycky snazila dat svemu synovi jen obrovsky kus lasky, snad se mi to povedlo ....

xxkouckaxx 06.12.2022

no občas jsem na ně taky vyjela

Libuš 06.12.2022

Nepamatuji si na nic špatného ohledně svých rodičů, asi jsou svatí

Marek Libuš 10.12.2022

No,tak to vam zavidim.Mela jste stesti

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat