Usnadnili jsme jim to. Tátové to s čisticími ubrousky a olejíčky zvládají skvěle

26.02.2024 | Děti a rodina

Čisticí vlhčené ubrousky a čisticí olejíčky jsou naším velkým spojencem v péči o naše ratolesti. Oblíbili si je nejen maminky, ale především tatínkové a zvládají to na jedničku. Mají mnoho předností, přebalování je s nimi snadné, rychlé, doma i na cestách. Česká značka Linteo Baby navíc nabízí ubrousky biologicky rozložitelné, takže jejich používáním se chováte ekologicky i eticky.

S čisticími ubrousky je to snadné

Mnozí z nás si na ně zvykli, někteří je teprve objevují. Když jednou ale přijdete na výhody čisticích ubrousků, už si to bez nich nedokážete představit. Používáte je doma i na cestách. Tam, kde nemáte k dispozici vodu, si s nimi hravě vystačíte. Tátové rychle a snadno ošetří dětskou pokožku a maminky jsou nadšené.

Biologicky rozložitelné ubrousky

Záleží vám nejen na kvalitě, ale i na naší přírodě? Pak hledejte ubrousky biologicky rozložitelné. Česká značka Linteo Baby přesně takové vyrábí. Vlhčené čisticí ubrousky Biodegradable s aloe vera jsou 100% rozložitelné a tím pádem jsou skvělou volbou pro každého zodpovědného rodiče. Jsou jemné, bez alkoholu, s 98–99% obsahem čisté vody pro vysokou a dlouhotrvající hydrataci. Jsou šetrné k přírodě a něžné k dětské pokožce. Neobsahují žádné PEG emulgátory, parfémy ani jiná barviva. Obsahují pouze přírodní vlákna.

Čisticí olejíček

Parťákem ubrousků a skvělým pomocníkem pro vás bude čisticí olejíček. Nejen, že důkladně vyčistí dětskou pokožku, ale zároveň ji hydratuje a vyživuje. Když vyberete ten správný, zabráníte vysoušení pokožky a předejdete tak prasklinkám a poraněním intimních míst dítěte. Linteo Baby vyrábí Bezoplachový čisticí olej na tělo a zadeček, který lze jednoznačně doporučit. Perfektně čistí, hydratuje a chrání dětskou pokožku. Obsahuje BIO měsíček lékařský, Biolin P a vzácné přírodní oleje. Biolin P vytváří na pokožce ochranný antimikrobiální štít. Je klinicky prokázáno, že zabraňuje opakovanému výskytu kožních problémů jako je např. vyrážka z plen.

České produkty vysoké kvality

Linteo Baby je česká značka s vysokou kvalitou, které lze bezvýhradně důvěřovat. Rodičům a jejich dětem přináší pocity lásky, klidu a bezpečí. Všechny kosmetické produkty jsou vyráběny v Česku, jsou 100% přírodní, veganské, se surovinami v BIO kvalitě. Prochází přísnými kontrolami a jsou pečlivě dermatologicky testovány. Jejich kvalitu zpečetil Státní zdravotní ústav. Linteo Baby je vítězem volby spotřebitele roku 2022. Program Volba spotřebitelů každoročně oceňuje nové a inovované výrobky na českém trhu. Čtyři tisíce respondentů vybírá každoročně nejlepší novinku. Linteo Baby získalo ocenění nejlepší novinka roku 2022 a to hned ve 2 kategoriích – plenky Linteo Baby Premium a za inovovanou řadu Dětské kosmetiky.

Více informací najdete na www.linteo.cz.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat