Komentáře k článku

Kristyna04 24.07.2018

Každý by chtěl být dokonalý, ale někdy je hold potřeba ubrat plyn a chvilku si odpočinout a dopřát si trošku času jen sama pro sebe :-)

helus 24.07.2018

Mateřství je veliký dar.Já si ho užívala.

Xx 23.07.2018

Taky by se pisatelka mela naucit vyjmenovana slova,ma tam peknou hrubku

aster Xx 23.07.2018

To není jen hrubka - to je dokonalý překlep s hrubkou (nevyplíváte) Zasmějte se tomu - povedlo se :D

w.e. 23.07.2018

Na věrohodnosti by asi přidalo, kdyby podobné články psaly opravdové maminy :;*( !!! a čerpaly z nějaké podložené literatury a nééé vařily z vody a z příběhů od známých, které třeba už své děti mají...

aster w.e. 23.07.2018

Autorka se asi snažila shrnout tzv. mateřské nešvary - na to nepotřebuje být matkou - naopak - když jí není, je větší pravděpodobnost, že bude objektivnější...možná :-)

davidk 23.07.2018

Teda nechci být za šťourala, ale mám pocit že tohle napsala buď slušně zajištěná mamina (kterých v čechách fakt moc není) a nebo slečna co děti nemá *7*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat