Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s obchodem www.vysnenynabytek.cz? Nábytek se mi dost líbí a tak bych potřebovala váš názor na stránku . Děkuji :-)
Nemáte někdo, prosím, zkušenost s eshopem BAKLY? Viděla jsem, že mají velkou nabídku věcí do domácnosti, ale zajímalo by mě, jak je to s kvalitou a třeba rychlostí dodání?
Já díky tomuto eshopu vybavila celou koupelnu a kuchyň. Vše to začalo tím, když jsem od tchýně dostala sadu talířků Bitz, které mě, jako minimalistu, naprosto uchvátily. No a pak to jelo příbor po příboru, skleničky.... :D
Já mám z jejich eshopu toto zrcadlo do koupelny https://www.bakly.cz/villa-collection-kulate-zrcadlo-s-kovovym-ramem-na-zed-vardo-black-50-cm-341181.
Jestli máte zájem o kvalitní nábytek, tak doporučuji oslovit firmu Jelínek.eu, protože ty jejich návrhy jsou neuvěřitelné, nadčasové a osobité.
www.vysnenynabytek.cz už neexistuje
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.