Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte jak normálně fungovat s inkontinencí. Děkuju
Jojo taky jsem si tím prošla...
To jo, chce to cvičit a najít si pohodlné a spolehlivé vložky, já používám Bella control discreet
Po porodu je to opravdu bežná věc
Zdravím, no spíš doporučuji obrátit se na ověřeného doktora, který by to s vámi vyřešil. Například zde dělají kvalitní vyšetření: http://www.urogynekologie-otcenasek.cz/inkontinence/ a určitě je dobré řešit to včas.
A chodíš takhle i normálně třeba cvičit mezi lidi? Mně často stačí i jenom kychnutí a...
Jasně, úplně v pohodě. Doporučuju vložky Seni lady, ty se mi osvědčily, jsou opravdu diskrétní a pohodlné.
Jo? No tak děkuju za radu, a kde je kupuješ? V lékárně nebo online?
Já si je kupuju po více baleních na e-shopu care4you.cz, vždycky mi to rychle přijde a mají výběr z různých velikostí.
Tak fajn, mockrát děkuju za ochotu, rovnou si je objednávám ať to vyzkouším...
Nemáš vůbec zač, hlavně žádné stresy ;)
Já nosím urologické vložky a je to v pohodě, našla jsem takové pohodlné a tenké, které jsou hodně savé, takže je to v pohodě.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.