Diskuse na téma Liposukce

Kdo jste byl na liposukci tak se prosím podělte o zkušenosti. Chci jít na nějakou dobrou kliniku v Praze, tak prosím poraďte.

Klára 08.08.2023

Ahojky, liposukci také zvažuji, bohužel už nějakou dobu se mi nedaří zhubnout boky a už mi to hodně vadí. Tak jsem přemýšella že bych do toho šla také, chtěla bych nějakého dobrého chirurga z Brna? Víte o někom?

Marťa Klára 12.08.2023

Čauko, zkus pana doktora Justana v Brně. Patří mezi špičky, já jsem si u něj nechala dělat rhynoplastiku a jsem teda s výsledkem naprosto spokojená i co se péče týče.

Klára Klára 22.08.2023

Moc děkuji za doporučení, takže mám zkusit zavolat a domluvit se nějak nebo jak to chodí?

Marťa Klára 24.08.2023

Hele zavoláš, domluvíš si s asistentkou termín na konzultaci a následně už potom jednáš s panem doktorem a on ti řekne co a jak se bude dít. Mluví bez obalu a rozhodně, kdyby to byl ozbytečné tak ti to taky řekne. Ale co se týče zákroku atd, tak se nemáš čeho bát. U něj budeš v dobrých rukách, tady máš kontakt https://justan.cz/sluzby/liposukce-tumescentni#kontakt a přeji hodně štěstí. :)

Majka 27.02.2023

Podívejte se sem https://www.abclinic.com/zakroky/radiofrekvencni-liposukce-body-tite/ používají tady novou metodu body tite. Absolvovala jsem u nich před půl rokem a výsledek je naprosto perfektní.

Sabina K. Majka 27.02.2023

Objednám se k nim na konzultaci opravdu mě to zaujalo, děkuju za doporučení.

Sabina K. 26.02.2023

Uvažuju nad liposukcí už dlouho a řekla jsem si že letos už se konečně objednám, tak budu ráda za všechny rady.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat