Diskuse na téma Narozeninový dárek pro kamarádku

08. 05. 2023 | Prosím o radu

Ahoj, ráda bych se zeptala na nějaký tip na dárek pro kamarádku. Chci něco hodně osobního, jako šperky, ale ne profláklé eshopy, spíše nějaký osobnější rodinný eshop nebo obchod se šperky. Ať to má takový ten personalizovaný nádech a není to všude k dostání.

Hildegarda 29.01.2024

Ahojky, já nych byla třeba pro nějakou hezkou kabelku nebo peněženku nebo něco na takové bázi. Mně samotné by to totiž radost udělalo :)

Pokud chcete osobitý dárek, tak za mě... Mě moc potěšilo, když jsem od dětí na narozeniny dostala rodinou fotku v rámečku. Moc mě to potěšilo a vždycky když se na ni podívám, tak si vzpomenu, na ten výlet, kde jsme ji udělali. Nechali ji dělat na eshopu Laab, co mi říkali.

miška4 31.10.2023

Co takhle nějaký luxusní hrnek? Já jsem teď kupovala kamarádce takový krásný kameninový :)

Kopretina 14.09.2023

Já mám ráda dárky který k něčemu budou a třeba i pár let vydrží a že si ten člověk na mě třeba vzpomene. :) Já jsem dle toho vybírala dárky pro kámošku, má moc ráda kočky a doma má čtyři. Tak jsem ji na pradochu pořídila super mikču a ještě polštářek a plátěnku s kóčou. Nejhezčí pro mě je, když to nosí a má z toho radost. :)

Milka Kopretina 19.09.2023

To neznám tam mají teda nějaké takový ty věci se srandovníma potiskama a tak? Je to kvalitní a odkud je firma? Já mám u tohohle vždycky strach že narazím na nějakej přeprodej z Ali. :(

Kopretina Kopretina 22.09.2023

Né to vůbec, já jsem kupovala kamarádce tuhle https://www.pradoch.cz/mikina-s-potiskem-pan-chomacek/, je to všechno výroba v Česku. Není to žádný přeprodej, mají i prodejnu. :) Trika jsou bavlněné a mikča je bavlna a PES. Strašně příjemná a pohodlná teda.

Milka Kopretina 26.09.2023

Děkuji moc za odkaz a i za vysvětlení. :) Už jsem tam objednala pláťenky a zástěru pro babičku. :D Jako mají opravdu fajn věci, to mě docela překvapilo a i ty popisy se mi líbí. A máš pravdu je to kvalitní a pevný, už je mám doma, určitě tam vymyslím u něco na vánoce. :D

Alizee 20.07.2023

Já vždycky když moc nevím co, projdu můj oblíbený nákupák a vždycky vyberu něco hezké a originálního co by mě jinak nenapadlo. Kdo jste z okolí Prahy tak nejlepší výběr podle mě mají v https://www.galerieharfa.cz/ :-) navíc se to dá spojit s výborným jídlem a příjemným venkovním posezením :-)

Jarka 10.05.2023

Ahoj, to je hezký, taky se vždy zaměřuji spíše na osobnější a rodinnější obchody. Pokud sháníš krásný šperky z rodinný firmy, koukni na Olive. Zakládala jej máma se synem, mají za tím krásný příběh, koukni https://www.olivie.cz/o-nas/. Každý šperk je unikátní, ale běžně nositelný a za dobrou cenu, teď mají mechovou kolekci, ta je moc hezká a originální.

Dianadia Jarka 11.05.2023

To je nádherný, moc díky, tam určitě něco vyberu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat