Diskuse na téma Kvalitní batoh pro dceru

30. 06. 2023 | Prosím o radu

Ahoj všem, sháním nějaký kvalitní batoh pro osmiletou dceru na výlety. Nějaký co se bude pohodlně nosit a bude se jí líbit. Ptám se radši na tipy, protože naposledy jsem koupila jeden, který vypadal moc hezky a vůbec nic nevydržel. Díky moc :-)

Denda22 02.12.2023

No já právě sháním pro dceru nějaký pohodlný batoh, který nebude zbytečně těžký a velký. Nemůžu se koukat na to jak tahá ten těžký neforemný..

Sandriskaa Denda22 03.12.2023

Podívej se na batohy Airy od Baagl. Syn ho má a je lehounký, má ergonomicky tvarované záda a bederní pás takže se váha dobře rozloží ;-)

Majda 11.07.2023

Ahojky, já jsem sháněla také a nakonec jsem vybrala batoh od Nikidom Roller. Mají batohy na kolečkách, takže za mě pecka. Nemusí to pak tahat chudáci na zádech, kolečka jsou veliká, spodek je plastový, batoh nepromokavý, takže se i skvěle udržuje.

Majka Majda 25.07.2023

Koukala jsem na stránky a vypadá to teda dobře. Konstrukce je velká, ale zase za mě je hrozná výhoda, že to nemusí tahat na zádech a můžou ho vést i před sebou. Ukázala jsem to dceři a objednáme asi s motýlkama. :)

miška4 01.07.2023

Já jsem našla takový rozkošný s jednorožcem na eshopu nejkufry.cz. Mají tam veliký výběr a všechno vypadá být od kvalitních značek, ale zároveň je to za fajn ceny. Tak se zkus podívat myslím, že bys mohla taky vybrat :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat