Diskuse na téma Krmivo pro psa Marp

Dobrý večer, krmíte někdo pejska krmivem od značky Marp? Dívala jsem se, že značka má výborné složení.

Anička 04.01.2024

My granule moc nedáváme, snažím se aby měl stravu pestrou a jedl jen to co opravdu potřebuje, bez náhražek. Takže dostává konzervy s masem od Louieho. Plus k tomu dostává i nějakou zeleninu, ovoce, vajíčko, občas i syrové maso. Prospívá a je vitální. :)

Oplatka Anička 22.01.2024

Aha, takže granule vůbec nekupujete? A dáváte to takto každý den? Není to třeba i cenově dražší?

Anička Anička 25.01.2024

Není. Vyjde to stejně jako kvalitní granule. Dostává každý den na svoji váhu dvě konzervy. Pokud dáváme něco navíc, dostane jen jednu a k tomu to co jsem výše vyjmenovala. Jelikož jezdíme i často mimo domov, tak je to pro nás praktičtější, jinak by byl na celkovém barfu. Můžete se mrknout sama proč jsou kvalitní konzervy pro pejsky lepší než granule https://www.louie.pet/psi-konzervy.

Klára 10.08.2023

My krmíme Rawbark. Složení je kvalitní, české malá firmička. Jen čerstvé maso, žádná moučkam žádné obiloviny a spousta kvalitních surovin od českých farmářů.

Zuzka Klára 22.08.2023

Já jsem je zkoušela, protože mě je dopourčila trenérka na cvičáku, pamlsky od nich sou super. Takže jsem vyzkoušela to 4 kilové balení a náš se po něm mohl umlátit teda. Už kupujeme 18kg, balík je vždycky super. Vždy tam máme pamlsek a osobní přání. :) Zlepšila se mu srst i trávení. :)

Dubova 09.08.2023

Moc díky - na značku Marp jsem všude četla dobré reference, takže od nich krmivo taky objednám.

Andanka 07.08.2023

Přesně tak, krmivo bez obilovin je lépe stravitelné pro psa, navíc je toto krmivo bez jiných zbytečných přísad. Já kupuju toto www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-lamb-jehneci-bez-obilovin-4kg-v-zasobniku rovnou ve velkém balení.

Dubova 05.08.2023

Takže je tato značka krmiva dobrá pro citlivé zažívání pejsků? Je to tak?

Andanka 03.08.2023

Já jejich krmivo kupuju už roky a nedám na něj dopustit. Je bez zbytečných přísad, včetně obilovin a náš pes má krásně jemnou a lesklou srst.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat