Diskuse na téma Jak na zničené vlasy barvením?

02. 08. 2023 | Prosím o radu

Zdravím, roky si barvím vlasy, ale čím jsem starší, tím je mám víc zničené. Nemáte někdo stejný problém? Co Vám pomohlo?

Alča 01.04.2024

Barvíte doma nebo chodíte k profíkovi? Doporučuju se svěřit odborníkovi, ten poradí. Určitě vlasy nechat odpočnout a nějakou dobu nebarvit. Používám Fén a žehličku od Freylish s ionizátorem, co brání krepatění a vlasy se suší při nižší teplotě.

Sandriskaa 28.03.2024

Mně na to žádná kosmetika nepomáhá, už si docela zoufám. Hledala jsem co by mi mohlo pomoct a našla jsem, že existuje nějaké vyšetření vlasové pokožky, kterým dokážou zjistit v čem je problém, nemáte s tím někdo zkušenost?

Melissa Sandriskaa 29.03.2024

To asi myslíš https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/ já to určitě doporučuju a na téhle klinice jsou skvělí. Mají pobočky ve více městech, tak na to koukni :)

Dubova 12.08.2023

Šediny kryje fakt krásně a na vlasech drží dobře, jako chemické barvy. Navíc ale vlasy vyživuje, takže je jejich kvalita daleko lepší než když používáte chemické barvy. Určitě barvu zkuste, uvidíte pak sama, že už se nebude chtít vrátit ke klasické chemické barvě. Tady ji objednávám já, n jejich stránkách www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy

Elininka 07.08.2023

Dobrý den, já mám zkušenost s jejich přípravky na vlasy - kupuju šampon, kondicioner a olej na vlasy a mají je výborné. Na jejich rostlinnou barvu se chystám - napíšete prosím, jak kryje šediny a jestli se třeba nevymývá?

Dubova 05.08.2023

Já jsem měla něco podobného, pak jsem změnila kadeřnici a ta mi doporučila používat rostlinné barvy na vlasy khadi. Od té doby mám vlasy kvalitní, krásné a zdravé a navíc bez chemie.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat