Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, poradíte prosím kvalitní zrnkovou kávu? Rada bych ji darovala jako poděkování za pomoc. Prosím jen opravdu dobrou do max. 500 Kč. Děkuji
To zní fakt parádně, holky! Já sama kávu zbožňuju a taky si myslím, že když má dárek nějaký hlubší smysl, je to prostě super. Navíc se mi líbí, že to není taková ta klasika jako bonboniéra nebo další hrníček. Už mám vybráno i objednáno www.mountain-gorilla.cz/shop/zrnkova-kava/Zrnkova-kava---Rafiki-espresso---smes-arabica-robusta---Uganda-250-g__s5x2413p.html
Ahoj holky, taky řeším dárek pro učitelky a asistentky, protože inspirace už fakt dochází. Letos chci něco originálního, co nebude klasika jako květiny nebo čokoláda. Narazila jsem na kávu Mountain Gorilla, která je kvalitní a zároveň pomáhá chránit horské gorily – přijde mi to jako super dárek s příběhem.
Dobrý den holky, potřebuju poradit – co letos dáváte paním učitelkám a asistentkám jako dárek? Něco originálního, co by jim zůstalo jako hezká vzpomínka, ale zároveň aby to nebyly klasické květiny nebo sladkosti. Máte nějaké tipy?
Objednáváme pravidelně na Coffeespot. Brazilskou máme nejradši. Velice chuťově vyvážená káva. Potěší chuťové pohárky :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.