Diskuse na téma Doplňky pro hafany- eshop?

Dobrý den, ráda bych koupila nějaké doplňky pro naši fenečku, ale zverimexi jsou za mě předražené a řeknou Vám vše jen aby výrobek prodali. Kde rádi nakupujete pamlsky, doplňky stravy, komsetiku, granule pro pejsky?

Anna 24.11.2023

Granule kupuju na netu a pro pamlsky chodím do zvěrokruhu nebo Super zoo.

Krista 21.11.2023

Ano tomu rozumím, od jisté doby tam ani nechodím, protože ty ceny jsou opravdu přehnané. Jelikož kupujeme granulky od Rawbark tak nakupuji u nich na eshopu. Brala jsem tam skládací misky na vodu, lososový olej a teď jsem objednávala i šampon proti línání. Mají skvělé i pamlsky a velmi osobní přístup.

Niccol Krista 23.11.2023

Šampon proti línání? Já jsem zatím používala jen kopřivový, protože se mi osypala z psího. Ale tam byla alergie asi na nějakou složku. Každopádně o firmě jsem neslyšela. To je česká firma? Složení granulí je jaké?

Krista Krista 25.11.2023

Ano teď mají nově i šampony, mají tři druhy https://rawbark.cz/sortiment/, můžete se podívat. Je plný bylinek. :) Firma je česká a granule mají s obsahem čerstvého masa, žádné kostní ani masové moučky. Žádné obiloviny a suroviny jsou od našich českých farmářů. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat