Diskuse na téma Dárky pro každou příležitost

21. 11. 2023 | Prosím o radu

Zakládám tuto diskuzi, abychom si zde mohli dávat typy na dárky. Chtěla bych se Vás zeptat jaké drobnosti dáváte svým blízkým?

Krista 05.12.2023

Nevím jestli je to zrovna drobnost, ale sestra miluje cokoliv s jeleny, srnkami a podobně. Tak jsem jí letos na Vánoce koupila povlečení od Mk lůžkoviny s jelenem, takové vánoční a moc se mi líbí, že je tam i česky psané Veselé Vánoce. Tak doufám že jí to udělá radost. :)

Monča Krista 11.12.2023

No povlečení také není špatný nápad. A to je klasické bavlněné nebo to mikroplyšové? Já mám osobně teda vždycky radost když dostanu od někoho ložní prádlo a nemusím si ho pak kupovat. Nemají i polštářky na polštáře s nějakou vánoční tématikou? Hodilo by se mi něco na sedačku.

Krista Krista 18.12.2023

Povlečení je bavlna https://www.mkluzkoviny.cz/vanocni-bavlnene-povleceni-renforce-jelen/, ale mají i mikroplyš jen jiné obrázky. :) A ano mají i polštářky s vánočním motivem, koukni se do sekce Vánoce. :) Já jsem si tam taky objednala. :)

Iveta 27.11.2023

Já jsem si hodně zvykla dávat Funkční čokoládu, která obsahuje bylinky a navíc je z kvalitní belgické čokolády. Mají více druhů, ale já většinou kupuji tu na posílení imunity :-).

Oli 25.11.2023

Mně přijde fajn svíčka. Podle mě neurazí a je to pro každou příležitost. :-)

Martin 23.11.2023

Já jsem teda jen ten co to financuje, ale sleduju, že u nás hodně frčí svíčky a pak manželka peče. takže dává své výtvory.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat