Diskuse na téma Zkušenosti s oční klinikou Horní Počernice

Dobrý den, jakou máte zkušenost s touto oční klinikou co se operace očí týká? Nosím brýle a ráda bych se jich zbavila nadobro kvůli sportu a v zimě to zamlžování skel je ke zlosti, proto bych si přála operaci očí. Jak dlouho to trvá než budu vidět dobře a zajímá mě co vše se po takovémto zákroku nesmí nebo musí. Děkuji za vaše zkušenosti a informace.

Jana 18.04.2024

Jednou se k operaci snad odhodlám, zatím o tom jen mluvím, že chci jít :-))) protože brýle na nose mi začínají čím dál víc vadit.

Darina Jana 23.04.2024

Jani, taky jsem o tom dlouho mluvila až se manžel naštval a objednal mě, že už ho to nebaví poslouchat :-) A bylo to od něj jedno z mnoha hezkých gest, že to tak udělal, na kontroly očí jezdíme oba do Horních Počernic, tak i operaci jsem si nechala udělat tam, protože jsem k lékařům z kliniky měla důvěru. Ani jsem se nenadála a bylo po zákroku a manžel už mě cpal do auta. Tak moc dlouho nepřemýšlej, protože i věk hraje roli při laserové operaci očí.

Zdenka 08.04.2024

Mám čerstvou zkušenost a viděla jsem dobře druhý den po operaci. S Počernickou klinikou jsem dlouho spokojená jako pacientka co si k nim chodí na kontroly se zrakem, ani jsem nad jinou klinikou ani neuvažovala. Vždy jsem natrefila na fajn doktora.

Zora 05.03.2024

Tvůj důvod proč na operaci chceš jít chápu, měla jsem to stejně. Co se vidění po operaci týká, tak to je hodně individuální. Já viděla dobře druhý den a kamarádka co byla před několika lety, tak až za dva dny. Ono je to asi tím kolik dioptrií máš a na kolik ti je sníží. Co se Počernické kliniky týká byla jsem spokojená s doktorem i výsledkem operace, zrak mám na výbornou.

Zlata Zora 12.03.2024

Jo, souhlasím, že doktoři jsou tam dobří, chodím k nim na kontroly s očima a neměla bych problém se tam nechat operovat. Vždy byli ke mně vstřícní a milí. Operaci zatím nepotřebuji, protože mám dioptrie minimální a zatím si vystačí s brýlemi.

Daniela 08.02.2024

Po operaci očí se nesmí do sauny a do bazénu, co si tak pamatuji. A myslím, že fitko jsem měla na nějakou dobu vynechat. Byla jsem na operaci relex smile před 6 roky, tak už si úplně nepamatuji podrobnosti, ale určitě ti tyto informace dá doktor při předoperačním vyšetření. Byla jsem na klinice v Horních Počernicích a dodnes jsem spokojená s viděním, brýle stále nepotřebuji.

Nina Daniela 27.02.2024

Jj, to souhlasí a ještě jsem měla na pár dní vynechat fitko, nezvedat činky atd. Jinak mi dělali taky relex smile a jsem ráda, že mi dioptrie stáhli na 0. Klidně bych do operace šla znova, nic mě nebolelo a rychle bylo po všem. Jo a jak píše Daniela, tak všechny informace ti zodpoví doktor, nesmíš se bát zeptat na všechno co ti nebude jasné, já se na něco ptala i dvakrát jak jsem byla nervózní :-)).

Alice 23.01.2024

Relex smile, protože je to šetrnější metoda a nevadilo mi si za to připlatit a pro oko je to lepší.

Sisi Alice 31.01.2024

Jen škoda, že alespoň část operace neproplácí pojišťovna, to bych šla taky.

Alice 18.01.2024

Zamlžování brýlí v zimě mě taky vytáčelo a chápu tvoje důvody proč do operace očí chceš jít. Pro mě to byl jeden z argumentů pro manžela proč to chci. V Počernicích jsem byla spokojená s přístupem doktora už při vstupním vyšetření , všechno mi podrobně vysvětlil. Operace samotná byla krátká a viděla jsem dobře už večer, kontrolu jsem měla za dva dny a vše bylo v pořádku.

Valerka Alice 19.01.2024

A můžu se zeptat jaký typ operace jsi měla? Relex smile nebo lasik?

Dita 03.01.2024

Oční kliniku v Horních Počernicích navštěvuji na kontroly očí asi sedm let, s lékaři jsem tam spokojená, ale co se operace očí týká osobní zkušenost nemám.

Evina 27.12.2023

Ahoj, byla jsem na operaci očí v Horních Počernicích před pěti lety, dělali mi obě oči v jeden den a dodnes vidím dobře. Co si pamatuji, tak jsem měla před konzultací vynechat asi na týden nebo tak nějak čočky a přijít nenalíčená. Co si taky zajisti je odvoz po zákroku, protože řídit nebudeš moct. Druhý den jsem měla kontrolu na klinice, doktor mi oči prohlédl, viděla jsem dobře, ale i tak jsem oči šetřila - nedívala jsem se dlouho na televizi nebo do telefonu, když bylo venku slunce, tak jedině se slunečními brýlemi. Rozhodnutí jít na operaci nelituji, nejlíp utracené peníze.

Danča Evina 24.01.2024

Tak to si pamatuješ dobře, já tyto instrukce dostala taky. Mám od laserového zákroku na klinice půl roku a musím zaťukat, že vidím ostře a nemám žádný problém s očima.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat