Diskuse na téma Wecare recenze a zkušenosti

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s doplňky stravy Wecare? Přišlo mi, že mají docela zajímavé složení a zaujal mě Beauty a Hair, moje otázka je zda máte konkrétní zkušenost s těmito dvěma a jakou? Díky za zkušenosti a názory.

Andrea 12.03.2024

Holky, mě dobře proti vráskám a podporu pleti zafungoval Beauty a osobně si myslím, že dobré je začít dřív než se vrásky naplno projeví na pleti. Já začala s výživou pleti nejen krémy a dobrou péčí, tak právě i vnitřní výživou s kolagenními peptidy, vitamínem C a dalšími vitamíny a minerály.

Petra Andrea 09.04.2024

Je to tak jak píšeš, jedno bez druhého moc nefunguje, tím myslím vnitřní výživu s beauty a péčí o pokožku z venku, mě se to tak osvědčilo nejvíc. A můj reálný věk mi nikdo netipuje, většinou je to tak o pět až deset let míň. To hned zlepší náladu a sebevědomí :-)

Jana Andrea 18.04.2024

Důležité je pít hodně vody, aby nebyla pokožka dehydratovaná, pak nebude mít tendence stárnout.

Veronika 05.03.2024

Ahoj, vyzkoušela jsem před několika měsíci od Wecare jejich doplněk na podporu vlasů, ono právě to složení mě na tom zaujalo jako první, že je tam všechno co vlasům pomáhá. Užívala jsem pravidelně a na kvalitě a růstu to bylo znát. Beauty jsem zatím nevyzkoušela, ale vzhledem k tomu, že zub času se do mého vzhledu zakousl, tak budu přemýšlet i nad tím jak proces stárnutí zpomalit.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat