Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, prosím poraďte nějaký dobrý fén. Mám prodloužené vlasy a chtěla bych i nějaký skladný na cesty. Máte ještě tip na nějaký dobrý fixační sprej po kterém vlasy vydrží? Děkuji
Používám jak klasický fen, tak kulmofén, oboje mám od Vánoc z Freylish. Využívám oba skoro denně, někdy se mi nechce umývat celá hlava, tak dám suchej šampon a profoukam kulmou.
Ahoj, díky, koukala jsem na něj, líbí se mi. Začala jsem uvažovat o té kulmě, že bych si nechala prostříhat vlasy a natáčela si je, funguje ta kulma i na vlny?
Zdravím, ano, mně vlasy natočí a provlní, když dáte nějaký dobrý fixační sprej, lak, tak to hezky vydrží celý den. Koupila jsem si ještě žehličku sama :D A miluju jak je to stejný vše. Žehlička dělá také pěkné vlny.
Fén od nich mám taky a jsem spokojená, kupovala jsem s šamponem a kondicionérem, vlasy jsou hebký na dotek.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.