Diskuse na téma Akné v dospělosti

Zdravím, holky - ve 40 letech mě trápí akné! Nikdy jsem s tím neměla problém, a to ani v pubertě a teď tohle :( Poradíte prosím, co je účinné a funguje?

Tana včera 23:12

Mně se pleť a celkově zdraví hodně zlepšilo od té doby co užívám medicinální houby. Koukněte na Houbicky.eu mají kvalitní houby v bio kvalitě a vše hezky rozepsané ;)

Elininka 20.04.2024

Moc děkuji za doporučení - kolagen se mi líbí, hlavně složení a ženský si chválí i chuť, což je pro mě důležitý. No a dívala jsem se, že když si člověk u nich zřídí členství, tak má slevu na kolagen, dopravu zdarma a další výhody.

Dubova 17.04.2024

Já mám s kolagenem taky jen tu nejlepší zkušenost - samotnou mě akné trápilo a díky kolagenu teď mám klid :) Navíc mě baví i ty další benefity - pevnější nehty, lepší vlasy, hydratovaná pleť, zmírnění vrásek, je to prostě pecka! Užívám tento mořský a za studena hydrolyzovaný kolagen www.orcacollagen.cz

Romana Van. 15.04.2024

Zdravím, kamarádce zafungoval kolagen - už po 14 dnech viděla zlepšení a teď po 2 měsících nemá ani pupínek. Je teda potřeba ho užívat pravidelně, ale efekt se dostaví.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat