Diskuse na téma Léčba neplodnosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti s léčbou neplodnosti, protože se s manželem už delší dobu snažíme a zatím bez úspěchu. Jednou jsem sice otěhotněla, ale bohužel hned na začátku potratila. Snažíme se o miminko už více než dva roky, prošli jsme základními testy (manžel spermiogram, já vyšetření krve na zjištění zásoby vajíček, ultrazvuk), a i když u nás nebyly nalezeny závažné zdravotní komplikace, stále se nedaří. Začínáme proto zvažovat návštěvu kliniky asistované reprodukce. Zajímalo by mě, jak celý proces probíhá a také bych ocenila doporučení na kvalitní kliniku, která by nám mohla pomoci. Máte nějaké zkušenosti, případně víte, která klinika v Česku je považována za nejlepší?

Julie 15.12.2024

Zdravím, já můžu moc doporučit kliniku IVF ve Zlíně. Mají skvělé výsledky co se týče úspěšnosti léčby, klinika je moderní a hlavně bych vyzdvihla přístup doktorů i ostatního personálu. Věnovali se nám tam vzhledem k našim individuálním potřebám a cítili jsme, že nám opravdu chtějí pomoct. Rozhodně být vámi, tak tam zajdu alespoň na konzultaci a podle toho se pak můžete rozhodnout. Odpoví vám na všechny dotazy a všechno vám pěkně vysvětlí.

Lenka 17.12.2024

To ráda čtu, že máte dobrou zkušenost s touhle klinikou. Jsme tam s manželem objednaní po novém roce na první konzultaci a čím víc se to blíží, tak jsem nervóznější. Zároveň se ale i těším, protože na ně slyším jen samou chválu, takže doufám, že pomůžou i nám a že se ta naše situace někam konečně posune.

Romana 10.09.2025

Ahoj, úplně chápu tvoje pocity, my jsme si s manželem prošli podobnou cestou. Nakonec jsme se rozhodli pro IVF Zlín a byla to nejlepší volba. 💛 Líbilo se mi, že tam mají opravdu rodinnou atmosféru, všichni od sestřiček po lékaře jsou strašně milí a člověk se necítí jako na “běžícím pásu”. A hlavně – díky nim dnes máme doma naši malou princeznu, takže za mě obrovské doporučení www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Ivča R. 12.09.2025

Já můžu kliniku ve Zlíně taky jen chválit. Mají hodně zkušeností, fungují už dlouho a působí to tam fakt profesionálně, přitom ale citlivě – což je při tak náročné cestě hrozně důležité. Co mě hodně uklidnilo, bylo, že všechno vysvětlili, žádný tlak, jen podpora a lidský přístup. A ta jejich klinika je krásně umístěná kousek od lesa, parkování zdarma, žádný stres.

Petruška Kal. 14.09.2025

Dobrý večer, já jsem si na klinice ve Zlíně našla recenze a i příběhy rodičů na jejich Instagramu, a to mě hodně povzbudilo. 🙂 Nakonec jsme tam taky zamířili a musím říct, že přístup lékařů a embryologů je na top úrovni. Používají tam i špičkovou techniku, třeba EmbryoScope s umělou inteligencí, což nám dodalo důvěru, že dělají maximum. Teď čekáme naše první miminko a jsem jim neskutečně vděčná. 💕

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
152 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat