Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, kupoval jste někdo dítěti chytré hodinky s možností volání? Jaké máte zkušenosti?
Taky jsme synovi koupili na doporučení ty hodinky Carneo Guardkid a myslím, že mu to nějakou dobu vydrží a mobil kupovat nebudeme, přijde mi to v mnoha ohledech praktičtější :)
Já jsem dceři koupila tyhle https://www.carneo.cz/chytre-hodinky/detske-smart-hodinky-carneo-guardkid--4g-ultra-ruzove/ a velká spokojenost. Je super, že si můžeme zavolat když je potřeba nebo poslat zprávu, jde i video hovor, mají SOS tlačítko, možnost nastavení bezpečných zón atd. atd. Jsem o hodně klidnější, že je dcera má a je fajn, že jsme nemuseli ještě pořizovat mobil
Taky nad tím uvažuju, takže budu ráda za tipy, protože mobil ještě kupovat nechci.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.