Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jaké kapsičky pro kočky byste doporučily, aby měly opravdu vysoký podíl masa a nebyly plné obilovin a zbytečností? Chci pro svoje kočky něco kvalitního, co jim bude chutnat. Máte nějaké osvědčené značky?
Můžete mi prosím poradit někdo ohledně ideálních granulí pro kočku? Hlavně mě tedy zajímá podle čeho bych je měla prosím vybírat? Našla jsem o tom už hodně článků a povídání, ale zatím z toho moc chytrá nejsem popravdě.
Já mohu radit z vlastní zkušenosti, kdy nejlepší z hlediska trávení a celkově i dodání energie je nejlepší vybírat granule, které jsou bez obilovin. Já pro naši kočku kupuji už jen granule Marp, objednávám je u krmiva-pucalka.cz, kde je mají vždy za rozumnou cenu a hlavně i rychle po objednání přijdou.
Čauky, pokud hledáš kvalitní kapsičky s hodně vysokým procentem masa a bez zbytečných zahušťovadel, tak můžu doporučit poesie kapsičky od Vitakraftu. Obsahují hodně masa, žádné umělé konzervanty a kočkám krásně voní i chutnají. Ten náš kočičák je miluje. Mají je všude možně, my je kupujeme v Globusu nejčastěji :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden ve vás probudí chuť jednat rychle a rozhodně. Budete mít dostatek energie k řešení věcí, které jste dosud odkládali, ale vyplatí se vám nepodléhat netrpělivosti. Některé situace budou vyžadovat více klidu a ochoty naslouchat lidem kolem ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.