Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, jaké příkrmy pro pejsky jsou kvalitní? Granulky máme myslím dobré, ale nemůže baštit pořád jenom je.
Pěkný den přeji, prosím kdo už pro svého pejska kupujete granule, tak můžete mi poradit ohledně jejich výběru? Jak vybrat kvalitu?
Vybrat kvalitní granule není jednoduché to máte pravdu. Též mi dlouho trvalo než se mi podařilo narazit na opravdu kvalitní granule, které budou snadno stravitelné. Nakonec jsem ale začala kupovat granule bez obilovin Marp, které objednávám od krmiva-pucalka .cz Mají jich tam dost velký výběr, můžete tak vybírat granule z různých druhů mas. Jsou vyráběny z masa z volných chovů a našemu pejskovi celkově nejvíc vyhovují.
Taky mu občas něco vezmeme v řeznictví, no většinou se stravuje líp než my :D Pak mu ještě přikupujem maso ve vývaru. To co mají na rawbark mu moc chutná a stejně tam děláme objednávky na granule, tak proč mu nepřilepšit.
Přikup u řezníka flákotu nebo játra a uvidíš, jak bude spokojený ;)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.