Diskuse na téma Životko

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte sjednané životní pojištění, hlavně ti z vás, kdo splácíte hypotéku a máte malé děti. My máme dvě děti a hypotéku ještě na dlouhá léta… tak jsem si říkala, jestli bychom to neměli víc řešit. Máte nějaké konkrétní doporučení? Na co si dát pozor, případně co pokrývá vaše pojištění? A hlavně dává vám to smysl, nebo vám to přijde zbytečné vyhazování peněz?

kikinkadob 18.07.2025

Čauky, já životní pojištění mám a rozhodně to považuju za dobrou věc, hlavně když jsou v rodině děti a hypotéka na dlouho. Dej si pozor hlavně na to, co všechno pojištění to pokryje. Ideálně nejen úmrtí, ale i případnou invaliditu nebo vážnější nemoci. A taky to zbytečně nepřeplácej, protože u hodně pojišťoven je to fakt předražený.

Lilianne kikinkadob 19.07.2025

Díky Kiki :) Můžu se zeptat, u koho to máš sjednaný a kolik za to platíš?

kikinkadob kikinkadob 20.07.2025

Já si vyjela tenkrát ty nejlepší nabídky přes kalkulačku životního pojištění na Klik.cz. Vyplníš základní údaje, porovnáš nabídky různých pojišťoven a hned vidíš orientační cenu i pokrytí.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 36 v roce 2025 pro znamení Beran přináší zajímavé výzvy i příležitosti. Na začátku týdne můžete zaznamenat zvýšenou energii a motivaci, což je ideální čas na to, abyste se pustili do nových projektů nebo dokončili ty rozpracovan&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

265 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:31
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:30
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:30
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat