Diskuse na téma Vajíčka- darovat?

Ahojky, toto téma vyloženě nespadá do žádné kategorie, tak jsem si vybrala tuhle. Snad to nevadí. V dnešní době potkávám stále víc lidí, kteří mají problémy s početím. Je mi jich líto, musí to být náročné životní období. Situaci sice nemůžu nijak ovlivnit, ale napadlo mě pomoci aspoň cestou darování vajíček. Moje okolí mě od toho odrazuje, protože sama děti nemám a navíc jsem v minulosti prodělala potrat. Ráda bych znala názor i někoho jiného. Řešily jste někdy darování vajíček po potratu?

aniss 08.11.2025

Tam jde o to, abys byla v pořádku. Opakované potraty by mohly být problém, ale oni si tě vyšetří. Nikdo tě nevyhodí hned u dveří. Teda alespoň takovou zkušenost mám já. Darovala jsem asi před rokem na IVF Zlín tam byli všichni takoví profesionální. Utvářeli tam uvolněnou atmosféru, ve které jsem se cítila dobře a nebála se na cokoliv zeptat. Věřím, že si vybereš taky tak dobrou kliniku a všechno bude ok. ;)

hopik32 aniss 20.11.2025

Taky mám z tou klinikou takovou zkušenost. Kvůli ne úplně 100% zdravotní kondici jsem váhala, jestli jsem vůbec vhodná dárkyně. Dostala jsem dobré reference právě na tuto kliniku, tak jsem se nakonec odhodlala, že to zkusím. Pomohlo mi, že tam nebyla taková ta upjatá atmosféra, všichni tam byli spíše přátelští. Po této zkušenosti bych si zašla taky na takovou pohodovou kliniku, abych zjistila, jaký na to mají názor. Podle toho bych se rozhodla.

Asi bych se řídila tím, co chci já :) a tam stejně vyplňuješ nějaké vstupní dotazníky, tak budeš vědět, na čem, jsi. Když tak budeš mít dobrý pocit, že jsi to aspoň zkusila

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás bude plný pozitivní energie a očekávání. Vzhledem k tomu, že se blíží konec roku, můžete cítit nutkání bilancovat a plánovat do budoucna. Jste na prahu nové éry a vaše nadšení může být nakažliv&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:04
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:40
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat