Komentáře k článku

Amanita Pantherina 22.04.2018

Nemusíte se trápit, když neseženete semena rapiny, vysejte mangold. Není hořký, když se zalévá roste jak divý, není náročný na půdu a řapíky chutnají jak sladká kukuřice, použijete všude jako špenát. Kyseliny listové obsahuje dost. Pokud nemáte zrovna latifundie, ani nevysévejte celý sáček, aby vám ještě zbylo místo.

hana 22.04.2018

Bylo by vhodné, aby se autor/ ka článku informovala lépe.tato zelenina je běžně používána v italské kuchyni.roste v zimním období a je neoddělitelnou součástí regionální kuchyně zejména střední a jižní Itálie .není Itala,který by neznal tradiční pokrm" orecchiette con le cime di rapa"- těstoviny ve tvaru oušek (připravené z mouky a vody)uvařené společně s touto zeleninou.na pánvi zatím orestujeme česnek na olivovém oleji spolu s ancovickou a pálivou papričkou ,přidáme scezené těstoviny se zeleninou.podáváme.buon appetito!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat