Komentáře k článku

Bočan 22.05.2022

Pro Yde, Libora a Ondroucha: Myslím, že vaše schopnost chápat realitu, je zastřena vaší nepříčetností!

Yde 29.01.2020

Tady je vidět Bábišova chobotnice! Všechno od něj je přeci nejzdravější. *19*

Libor 28.01.2020

Používám řepkový olej na mazání řetězu do motorové pily vyjde levněji

Ondrouch 28.01.2020

Celý život (a to už je moc let) řepkový olej užívám úspěšně při řezání závitů včetně strojního. Na smažení jen sádlo (vyšší teploty) a máslo (chutnější, ale jen pro nižší teploty), olivový olej za studena na saláty.

Lubomír 28.01.2020

Oprava překlepu. Zašlete tento článek všem šéfkuchařům, kteří smaží na panenském olivovém oleji. Asi jsou to negramotové, kteří si neumí přečíst parametry a užití jednotlivých olejů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat